Velkommen til Nordic Outdoor Show 

Nordic Outdoor Show er Danmarks nye og visionære outdoorevent og messe, hvor hele outdoor-segmentet samles "under et tag" i MESSE C, Fredericia. Her mødes jægeren og outdoor-mennesket til tre fantastiske messedage, ud over det sædvanlige.

 

Oplev 16.000 m2 outdoor udstilling, mulighed for at afprøve alt fra Geværer og jagtbuer til hyggelig gourmetmad over bål.

Fredag d. 19. august 2022 kl. 12 - 19

Lørdag d. 20. august 2022 kl. 10 - 18

Søndag d. 21. august 2022 kl. 10 - 17

MESSE C
Vestre Ringvej 101
7000 Fredericia


Køb billet til Nordic Outdoor Show

Gruppebillet kr. 95,- | Dagsbillet kr. 120,- | Partout alle dage kr. 250,- 


Køb billet til Nordic Outdoor Show

Dagsbillet onlinerabat kr. 120,-. Partout alle dage kr. 250,- 

SENESTE NYT

Fotokonkurrencen - se vinderbillederne her


Nordic Outdoor Show har i 2021 frem til april måned 2022 afholdt en en stor fotokonkurrence på både facebook og instagram. Fotokonkurrencen har fået massiv opbakning og hver måned har vi modtaget et hav af fantastiske billeder fra ind og udland, som alle viser det fantastiske ved at tage på oplevelse i naturen, hvad enten det er på jagt, ved bålet, med familien, på vandretur, på cykel eller noget helt tiende.

Se alle månedsvinderne her

Nedtællingen er startet til outdoor-folkets eldorado

I august er der premiere på Nordic Outdoor Show i Fredericia, som bliver en stor outdoor- og jagt-event under ét tag. Her kan du bl.a. møde Outback Overland og Deerhunter, der lover spændende nyheder, masser at kigge på og konkurrencer. 

Læs mere her

Nordic Outdoor Show med styrket fokus på viden og introduktion


Danmarks nye store outdoor event og messe, Nordic Outdoor Show øger fokus på vidensdeling og introduktion for “nye” i gamet frem mod messen i Fredericia i august måned 2022.

Læs mere her

VIGTIG INFORMATION:

Nordic Outdoor Show 2022 skubbes til 19.-21. august

Detailhandlen har store udfordringer med at hjemtage varer, udenlandske udstillere lider under rejserestriktioner, og de forlængede danske restriktioner sætter sit aftryk i afvikling af fremtidige events.

Derfor har MesseC og et enig advisory board valgt at flytte Nordic Outdoor Show til weekenden 19.-21.august 2022.  

Se hele pressemeddelelsen her med udtalelser fra Spejdersport, Deerhunter, Garmin, Nordisk Safari Klub, Danmarks Jægerforbund og Blazer Group.

 

 

Spejder Sport har meldt deres ankomst 


Der bliver rig mulighed for at se og mærke udstyr for alle pengene, når en af landets største leverandører til landets outdoor-entusiaster slår teltpælene op og inviterer indenfor på Nordic Outdoor Show 2022 i Fredericia.

Det er selvfølgelig Spejder Sport, som har meldt deres ankomst. De kommer for at vise en masse nyheder fra Asivik og møde alle de outdoorbrugere, som anvender deres produkter i naturen. Derudover tager de også fede produkter fra REAL turmad, ØYO og Wildo som du får mulighed for at få i hånden og lære bedre at kende.

Glæd dig til madoplevelser med Gordon P. Henriksen og Nikolaj Juel 

På Nordic Outdoor Show i MESSE C, Fredericia kan du bl.a. opleve Den kendte lystfisker og tv-vært (Storrygeren) Gordon P. Henriksen og International Kok, jæger og lystfisker Nikolaj Juel tilberede vildt mad.

HVAD ER DU MEST TIL? 

Nordic Outdoor Show samler outdoor og jagt i en samlet oplevelse for hele familien. Læs mere om, hvad du kan forvente at opleve. 

For os har det været afgørende at skabe et forum, hvor alle der bruger naturen kan mødes og på Nordic Outdoor Show skabes rammerne for en helhedsoplevelse, hvor naturen er i centrum.


Det bliver tre fantastiske dage, fyldt med spændende aktiviteter, aktuelle foredrag, og et overflødighedshorn af produkter til  outdoor og jagt. Det er denne kombination, der gør Nordic Outdoor Show unik og relevant for både besøgende og udstillere.

Vi glæder os til at slå dørene op til fremtidens messe for hele outdoor-universet i MESSE C, Fredericia.