Nordic Outdoor Show - et væld af oplevelser

Nordic Outdoor Show er meget mere end en salgs og udstillingsmesse. Det er et event for hele familien, hvor der vil være fuld knald på oplevelser der har grobund i dansk outdoor.

Her på siden opdaterer vi løbende de events og oplevelser du kan forvente at møde på Nordic Outdoor Show den 19.-21. august 2022 i MESSE C, Fredericia. Vil du være sikker på at få nyheder om alle vores kommende events, så følg med på facebook og instagram


Køb billet til Nordic Outdoor Show

Gruppebillet kr. 95,- | Dagsbillet kr. 120,- | Partout alle dage kr. 250,- 

Skydebaner til haglskydning
Der bliver masser af skydning på Nordic Outdoor Show i Fredericia. Der bliver nemlig etableret haglskydebaner i tæt forbindelse med messen.

Laserskydebane - indendørs
Vil du prøve kræfter med lerdueskydning indendørs, så er der mulighed for laserskydning på lerduer. Danmarks Jægerforbund kommer med et fedt indendørs set-up, hvor alle kan være med. 

Rå & Røget
Gordon P. Henriksen og Nikolaj Juul laver lækker outdoor-mad i udendørs telt. Du kan høre dem fortælle om deres oplevelser og svarer på spørgsmål omkring rå og røget mad over bål.

Fra jord til bord – mad over bål og i jordovn
Danmarks Jægerforbund, Fredericia laver vildtretter på bål og i jordovn, hvor publikum kan få inspiration og gode tips og ideer.

Fugleopvisning

Du kan se frem til en fed flyvende oplevelse, når Samsø Falkonercenter laver opvisning med fantastske flyvende rovfugle. 

Auktioner
På Nordic Outdoor Show kan gæsterne deltage i en række spændende og unikke auktioner, hvor udstillere og leverandører stiller fede produkter til auktion, som sælges for højhestbydende og hvor overskuddet går til velgørenhed.

Det er eksempelvis jagtrejser, tøj, udrustning m.m. der kommer på auktion på Nordic Outdoor Show. Flere detaljer følger snarest.  

Debatter og talks

Nordic Outdoor Show ønsker at være et samlingssted for hele outdoor branchen og skabe dialog mellem interessegrupper, politikere og brugere af danmarks natur. Derfor vil gæsterne kunne opleve spændende debatter og talks om hele danmark outdoor.