Et mekka for jægere

Som jæger får du her en unik mulighed for at se de nyeste produkter og gøre en god handel. Oplev spændende foredrag og debat-paneler, hvor du har mulighed for at stille dine spørgsmål til foredragsholderne.

I tæt samarbejde med interesseorganisationer, udstillere, samarbejdspartnere og andre interessenter skaber vi et mekka for dig som jæger, men samtidig skaber vi et fælles forum for alle brugere af naturen, hvor ønsker, tanker og visioner kan debatteres. En oplevelse for hele familien, hvor du som aktiv deltager, for muligheden for at komme helt tæt på, når vildtretter tilberedes, jagthunden afprøves, eller buen skal spændes.

Book din næste jagtrejse på Nordic Outdoor eller gør en god handel på jagtaktionen. Her er alt hvad jægeren begærer og lidt mere til. Velkommen til MESSE C.

Dato og åbningstider

Fredag den 19. august Klokken 12.00 – 19.00
Lørdag den 20. august Klokken 09.00 – 18.00
Søndag den 21. august Klokken 09.00 – 17.00

Sted

MESSE C
Vestre Ringvej 101
7000 Fredericia

PRISER

Køber du billet online er prisen; 

- Dagsbillet kr. 120,00 (+ gebyr kr. 5,00)

- Partout (indgang 3 dage) kr. 250,00 (+ gebyr kr. 5,00)

 

Det er ligeledes muligt at købe dagsbilletter i døren, hvor prisen er;

- Dagsbillet kr. 140,00 

Grupperabat over 10 personer kr. 95,00 (+gebyr kr. 5) 
Børn u. 12 gratis adgang iflg. voksne
Ledsager
 til handicappede har gratis adgang til messen ved fremvisning af ledsagerkort.
Pressekort giver adgang til messen uden beregning. 

SENESTE NYT

Skydebaner og masser af skydning på Nordic Outdoor Show


Der bliver masser af skydning på Nordic Outdoor Show. Der bliver nemlig etableret flere skydebaner i tæt forbindelse med messen den 19. - 21. august i MESSE C, Fredericia.

Her kan publikum afprøve våben og ammunition, få skyde-lektioner og overvære opvisninger og demonstrationer fra leverandører og producenter.

De besøgende kan bl.a. se frem til haglskydning, riffelskydning, bueskydning og meget MEGET mere. På messen bliver der samtidig et særligt fokus på grøn og bæredygtig ammunition, som vi glæder os til at fortælle meget mere om senere.

 

 

International Zoologisk konservator udstiller på Nordic Outdoor Show


First Class Trophy udstiller på Nordic Outdoor Show. Det er Europas største zoologiske konservator, der ligger vejen forbi Fredericia og det bliver en oplevelse.

Læs mere her

Nordic Outdoor Show i tæt samarbejde med Danmarks Jægerforbund og Nordisk Safari Klub


Når Nordic Outdoor Show 2022 åbner dørene fra den 19. august til den 21. august 2022 bliver det med Danmarks Jægerforbund og Nordisk Safari Klub som tætte samarbejdspartnere. 

Læs nyheden her