Lad lystfiskerdrømmen få frit løb - På Nordic Outdoor Show har lystfiskerne en særlig plads. 

Nordic Outdoor Show skaber, sammen med resten af outdoor-segmentet, et forum, hvor lystfiskeren kan få sine drømme til at gå i opfyldelse, når snakken går på udstyr og oplevelse. Lystfiskeri vokser og på Nordic Outdoor Show favner vi bredt fra kystfiskeri, åfiskeri, fiskeri i søer, helt frem til hornfisk på grillen.

Lystfiskerne får en særlig plads på Nordic Outdoor Show, hvor der oprettes et decideret lystfiskerområde, som vil byde på et "ocean af inspiration" Her vil du kunne opleve det nyeste grej og udstyr, men også spændende foredrag og aktiviteter, som kan inspirerer til den næste tur.

Udstillere, foredragsholdere og teamet bag Nordic Outdoor Show glæder sig til at se dig til en verden af lystfiskerinspiration i MESSE C, Fredericia og vores forventning er, at dette event bliver lystfiskernes længe savnede faste samlingssted i Danmark. 

Dato og åbningstider

Fredag den 19. august Klokken 12.00 – 19.00
Lørdag den 20. august Klokken 09.00 – 18.00
Søndag den 21. august Klokken 09.00 – 17.00

Sted

MESSE C
Vestre Ringvej 101
7000 Fredericia

Vil du være en del af Danmarks nye store outdoor-event og udstille?

Vi har stadig enkelte ledige stand-kvadratmeter til salg i Lystfiskerområdet, hvor vi har samlet alle brands og butikker, som har lystfiskere som målgruppe. 

Hør mere om de unikke muligheder, som du kan få på Nordic Outdoor Show 

Kontakt os her

Tre grunde til at lystfiskere vil besøge Nordic Outdoor Show

Det fedeste grej


En vigtig del af Nordic Outdoor Show er selvfølgelig grejet - gearet som du selvfølgelig ikke kan gå ned på. 

På Nordic Outdoor Show kan du se det nyeste og fedeste grej før din nabo, for her bliver der masser af muligheder for at se og prøve det nyeste lystfisker gear, fra de førende brands og få en god og saglig snak om produkterne, med både importører, forretninger og andre lystfiskere.

Oplevelser skræddersyet til lystfiskere

På Nordic Outdoor Show bliver der meget at opleve for lystfiskere, for en stor del af messens omdrejningspunkt er, at gæsterne skal kunne opleve en masse.

Derfor vil der under hele messen være fokus på oplevelser og event, som er skræddersyet til lystfiskere.

Hør de bedste fortælle deres lystfiskerhistorier


På Nordic Outdoor Show vil der være masser af spændende foredrag og debatpaneler fra messens tre to store scener.

Her vil du kunne opleve nogle af de helt store navne fortælle deres lystfiskerhistorier og dele ud af deres viden til gavn for dig, som gerne vil have mere ud af lystfiskeriet og større oplevelser i naturen.

 

Nordic Outdoor Show byder Danmarks Sportsfiskerforbund velkommen som samarbejdspartner


Til den første udgave af Nordic Outdoor Show 2022 den 19. til den 21. august bliver det med Danmarks Sportsfiskerforbund som tæt samarbejdspartner. Forbundet vil kunne mærkes til relevante workshops, paneldebatter og aktiviteter, hvor de vil bidrage med indsigt og faglighed fra sportsfiskeribranchen - nu og i fremtiden.

Læs mere her

 

 

Fisk & Fri: Nordic outdoor Show bliver et ocean af inspiration til lystfiskeren

Magasinet Fisk og Fri har set nærmere på Nordic Outdoor show og når dørene bliver slået op for det første og største event af sin slags i Danmark Fredericia i weekenden den 19.-21. august 2022 i MESSE C, Fredericia, så bliver det med fokus på hele outdoorsegmentet - og lystfiskerne kan se frem til "et ocean af inspiration".

Læs hele artiklen fra Fisk & Fri her

For os har det været afgørende at skabe et forum, hvor alle der bruger naturen kan mødes og på Nordic Outdoor Show skabes rammerne for en helhedsoplevelse, hvor naturen er i centrum.


Det bliver tre fantastiske dage, fyldt med spændende aktiviteter, aktuelle foredrag, og et overflødighedshorn af produkter til outdooroplevelser og -sport, jagt og lystfiskeri. Det er denne kombination, der gør Nordic Outdoor Show unik og relevant for både besøgende og udstillere.

Vi glæder os til at slå dørene op til fremtidens messe for hele outdoor-universet i MESSE C, Fredericia.

Henrik V. Hove-Nielsen, projektleder

 

Nordic Outdoor Show byder Danmarks Sportsfiskerforbund velkommen som samarbejdspartner


Forbundet vil kunne mærkes til relevante workshops, paneldebatter og aktiviteter, hvor de vil bidrage med indsigt og faglighed fra sportsfiskeribranchen - nu og i fremtiden.