Udstiller på Nordic Outdoor Show? Her er det du skal vide

Som udstiller på Nordic Outdoor Show møder du gæster, som alle har en ting til fælles, nemlig at de bruger naturen til oplevelser.

Det er Outdoor-entusiaster, jægere og alt midt i mellem, som besøger messen.

De vil røre, se, mærke, prøve og opleve udstillernes produkter.

Nordic Outdoor Show har stort fokus på, at skabe oplevelser på messen og vi opfordrer alle udstillere til bidrage til at skabe oplevelser for messens gæster, for det er netop samspillet mellem oplevelser, besøgende og udstillere, der alle har Outdoor som fællesnævner, der gør denne messe til noget helt unikt i Danmark. 

Fredag d. 19. august 2022
Lørdag d. 20. august 2022
Søndag d. 21. august 2022

MESSE C
Vestre Ringvej 101
7000 Fredericia

De bedste oplevelser skabes sammen med udstillere - Marketingkit

På Nordic Outdoor Show arbejder vi løbende på at udvide sortimentet af oplevelser, som udstillere kan være en del af. I øjeblikket er der en række projekter, der er klar og der kommer løbende flere til.

Hjælp os med at markedsføre Nordic Outdoor Show, med vores marketingkit - Du finder det hele her

Skydebaner til haglskydning
Der bliver masser af skydning på Nordic Outdoor Show i Fredericia. Der bliver nemlig etableret hagl-skydebaner i tæt forbindelse med messen.

Her kan udstiller få adgang til bl.a. at demonstrere deres våben og ammunition. På messen bliver der samtidig et særligt fokus på grøn og bæredygtig ammunition, som vi glæder os til at fortælle meget mere om senere.

Terrænkørsel og off-road
I umiddelbar forbindelse med messeområdet vil det være muligt at prøve offroad køretøjer på en terrænbane.

Dette er en oplagt mulighed for at vise gæsterne hvad køretøjet kan og give oplevelsen af at køre ægte terrænkørsel. 

For os har det været afgørende at skabe et forum, hvor alle der bruger naturen kan mødes og på Nordic Outdoor Show skabes rammerne for en helhedsoplevelse, hvor naturen er i centrum.


Det bliver tre fantastiske dage, fyldt med spændende aktiviteter inde og ude, aktuelle foredrag, og et overflødighedshorn af produkter til outdoor og jagt. Det er denne kombination, der gør Nordic Outdoor Show unik og relevant for både besøgende og udstillere.

Vi glæder os til at slå dørene op til fremtidens messe for hele outdoor-universet i MESSE C, Fredericia.

Standinformation

Som udstiller hos MESSE C er du i trygge og erfarne hænder - vi har nemlig mere end 100 års messe-erfaring, og vi elsker det, vi laver.

Her får du bl.a. mulighed for at køre ind i hallerne med dit udstyr, der er gode parkeringsforhold tæt på hallerne, privat udstillercafe og "værtens bedste værtsservice" hos alle messemedarbejdere der er klar til at hjælpe dig.

Derudover der storhed over rammerne, som er helt unikke. Det åbner op for en masse muligheder for jer som udstillere, og det er (næsten) kun fantasien, der sætter grænser.

Standpriser

Priseksempler på stande op til 35m², som er inklusiv standvægge mod nabo, samt Antracit gråt nålefilt på gulvet og wifi:

Stande på 36 kvm og derover: kr. 485,- pr. kvm. - uden opbygning og nålefilt.

Skiltefriser, el-tilslutning, spots, møbler m.v. kan tilkøbes via webshop: MESSE C Webshop

Udendørs stand og Try Out stande

Undendørs Stand: kr. 150,- pr. kvm - kun i forbindelse med indendørsstand på min 9 kvm opbygget stand.

TryOut stand: 1x3 kvm stand. kr. 2500,- pr. stand. TryOut stande er forbeholdt iværksættere og enkeltmands-virksomheder.

 

Tilmeldingsgebyr

Tilmeldingsgebyr pr. udstiller kr. 1.775,-

Gebyret inkluderer presseservice, personale- og udstillerkort, optagelse i messekataloget, samt link til hjemmeside. Gebyret er obligatorisk for alle udstillere og forfalder ved kontraktens returnering.

Gebyret dækker i 2022 endvidere 2 billetter til ”bålhygge” fredag aften efter messens lukketid. (info tilgår 14 dg. før åbning)

Tilladelser 

Udstilling af våben, ammunition, lyddæmpere, optiske sigtemidler og knive 

Alle der ønsker at udstille genstande omfattet af våbenlovens § 1 skal have tilladelse fra Politiet. Det omfatter dermed også termisk og lysforstærkende sigtekikkerter. Det samme gælder knive, som er omfattet af knivlovens § 2.

Se mere om våbenlovens § 1 og knivlovens § 2

Udenlandske virksomheder skal ansøge om dispensation fra Våbenbekendtgørelsen vedr. udstillingen ved Justitsministeriet. Desuden skal Ind- og udførelsen af de pågældende våben ansøges ved PAC.

Nedenfor findes vejledning og linkhenvisning. Vi anbefaler at der søges i god tid inden messen. 

Som udstiller får du en række fordele i MESSE C

Markedsføring til den store guldmedalje

Messen blive eksponeret gennem annoncering og pressedækning i trykte relevante medier og magasiner, mens online- og sociale medier kommer i spil, så ingen med interesse for Jagt, lystfiskeri og outdoor oplevelser vil være i tvivl om, at der er en ny stor outdoor messe på vej.

Det skal også være hyggeligt

Som udstiller gælder det om at få præsenteret varen og få demonstreret produktet, servicen eller oplevelsen - og det gælder også om direkte salg til de mange købedygtige besøgende – men der skal også være tid til det sociale.

På Nordic Outdoor Show mødes udstillerne fredag aften efter lukketid ved bålet, når MESSE C er vært ved et lille arrangement. Her er det muligt at mødes med kollegaer fra branchen under hyggelige forhold. 

Om MESSE C

I over 100 år har messer været rygraden i MESSE C og den enorme erfaring, som messecenteret har gør, at de er eksperter i alle de elementer, som en succesfuld messe består af. Derfor er alle i trygge hænder, når der er messe i MESSE C.   

Det er en del af MESSE Cs DNA at tænke nyt og derfor er MESSE C et af landets førende messecentre.

MESSE C har 33.000 kvm messeområde at gøre godt med, så her er der plads til det meste. Det betyder bl.a. at store internationale messer, kreative messer, fagmesser og købsmesser årligt bliver afholdt i messecenteret.

33.000 kvadratmeter i brug. Byggerimessen fylder MESSE C

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed

MESSE C er placeret lige midt i landet i Fredericia og 80% af landets befolkning kan nå hertil på maksimalt 2 timer. 

Her er der 3500 gratis parkeringspladser i umiddelbar tæt forbindelse til messeområdet.

Banegården, der forbinder nord med syd og øst med vest ligger i gåafstand. 

Der er busstop lige ved døren.

Blot 50 km til lufthavnen i Billund. 

Der er et væld af overnatningsmuligheder i området, der også byder på lækre spisesteder og spændende kulturoplevelser.

Skal du overnatte i forbindelse med Nordic Outdoor Show, byder området omkring MESSE C på masser af overnatningsmuligheder.

Vi har listet et udsnit af muligheder på messec.dk

Logopakke

PAS PÅ!

ADVARSEL MOD FAIR GUIDE, EVENTFAIR OG LIGNENDE

Vi oplever desværre at vores udstillere med jævne mellemrum bliver kontaktet af "Fair Guide", eller andre firmaer som EventFair (Slovakiet), Construction Data Verlag AG (Østrig) og Expo-Guide (Mexico), der tilbyder optagelse/annoncering i deres messeguide, www.fair-guide.com.

MESSE C samarbejder ikke med Fair Guide, og udleverer ikke navne og oplysninger på udstillere, det skaffer Fair Guide selv ved at hente informationer fra messens hjemmeside.