Udstiller på Nordic Outdoor Show? Her er det du skal vide

Som udstiller på Nordic Outdoor Show møder du gæster, som alle har en ting til fælles, nemlig at de bruger naturen til oplevelser.

Det er Outdoor-entusiaster, jægere, lystfiskere og alt midt i mellem, som besøger messen.

De vil røre, se, mærke, prøve og opleve udstillernes produkter.

Nordic Outdoor Show har stort fokus på, at skabe oplevelser på messen og vi opfordrer alle udstillere til bidrage til at skabe oplevelser for messens gæster, for det er netop samspillet mellem oplevelser, besøgende og udstillere, der alle har Outdoor som fællesnævner, der gør denne messe til noget helt unikt i Danmark. 

Fredag d. 19. august 2022
Lørdag d. 20. august 2022
Søndag d. 21. august 2022

MESSE C
Vestre Ringvej 101
7000 Fredericia

Se video her og se mere om visionerne og mulighederne for udstillere på Nordic Outdoor Show
(OBS: messen er flyttet fra marts til august)

De bedste oplevelser skabes sammen med udstillere

På Nordic Outdoor Show arbejder vi løbende på at udvide sortimentet af oplevelser, som udstillere kan være en del af. I øjeblikket er der en række projekter, der er klar og der kommer løbende flere til.

 

 

Skydebaner til haglskydning
Der bliver masser af skydning på Nordic Outdoor Show i Fredericia. Der bliver nemlig etableret hagl-skydebaner i tæt forbindelse med messen.

Her kan udstiller få adgang til bl.a. at demonstrere deres våben og ammunition. På messen bliver der samtidig et særligt fokus på grøn og bæredygtig ammunition, som vi glæder os til at fortælle meget mere om senere.

Terrænkørsel og off-road
I umiddelbar forbindelse med messeområdet vil det være muligt at prøve offroad køretøjer på en terrænbane.


Dette er en oplagt mulighed for at vise gæsterne hvad køretøjet kan og give oplevelsen af at køre ægte terrænkørsel. 

Dedikeret hundehal og udendørs opvisningsområde

Hunde, deres ejere og udstillere der henvender sig til de firbenede venners ejere får en helt særlig på messen. Vi har dedikeret en hel messehal til hundene, hvor der vil være opvisning, tribuner og udstilling. Derudover vil der være et udendørs område, hvor hunde, som kræver lidt mere plads kan vise deres evner i de rette omgivelser. Alt sammen så det er muligt at skabe den bedste oplevelse som muligt.

Stort indendørs bassin

Det våde element kommer helt ind i messehallerne på Nordic Outdoor Show. Vi bygger nemlig et indendørs bassin, som kan danne rammerne for både udstilling, opvisning og demonstration. Det er bl.a. her udstillere, som har produkter til brug i og omkring vand vil kunne vise produkterne i det rette element, eksempelvis fiskegrej, kajakker, SUPs, beklædning og meget mere.

“Vi udstiller fordi der kommer et meget bredt udvalg af outdoor folk. Det er en messe som dækker hele outdoor segmentet herunder også jagt og fiskeri. Vi er jo et bilmærke, som er henvendt til outdoor folket. Og dem vil vi gerne præsentere vores biler for"

Niels Thanning, Salgsdirektør, Subaru Denmark

 

Standinformation

Som udstiller hos MESSE C er du i trygge og erfarne hænder - vi har nemlig mere end 100 års messe-erfaring, og vi elsker det, vi laver.

Her får du bl.a. mulighed for at køre ind i hallerne med dit udstyr, der er gode parkeringsforhold tæt på hallerne, privat udstillercafe og "værtens bedste værtsservice" hos alle messemedarbejdere der er klar til at hjælpe dig.

Derudover der storhed over rammerne, som er helt unikke. Det åbner op for en masse muligheder for jer som udstillere, og det er (næsten) kun fantasien, der sætter grænser. 


Standpriser

Prisen er inklusiv standvægge mod nabo, samt nålefilt på gulvet, vælg ml 4 forskellige farver, wifi.

36 kvm og derover: kr. 485,- pr. kvm. - uden opbygning

Skiltefriser, el-tilslutning, spots, møbler m.v. kan tilkøbes via webshop

Udendørs stand og Try Out stande

Undendørs Stand: kr. 150,- pr. kvm - kun i forbindelse med indendørsstand på min 9 kvm opbygget stand.

TryOut stand: 1x3 kvm stand. kr. 2500,- pr. stand. TryOut stande er forbeholdt iværksættere og enkeltmands-virksomheder.

 

Tilmeldingsgebyr

Tilmeldingsgebyr pr. udstiller kr. 1.775,-

Gebyret inkluderer presseservice, personale- og udstillerkort, optagelse i messekataloget, samt link til hjemmeside. Gebyret er obligatorisk for alle udstillere og forfalder ved kontraktens returnering.

Gebyret dækker i 2022 endvidere 2 billetter til ”bålhygge” lørdag aften efter messens lukketid. (info tilgår 14 dg. før åbning)

"Nordic outdoor Show bliver et mekka for lystfiskere, men også andre naturentusiaster, hvorfor det er helt naturligt for os at være samarbejdspartnere og en del af Nordic Outdoor Show"

Lars Rasmussen Direktør Danmarks Sportsfiskerforbund

Som udstiller får du en række fordele i MESSE C

Markedsføring til den store guldmedalje

Messen blive eksponeret gennem annoncering og pressedækning i trykte relevante medier og magasiner, mens online- og sociale medier kommer i spil, så ingen med interesse for Jagt, lystfiskeri og outdoor oplevelser vil være i tvivl om, at der er en ny stor outdoor messe på vej.

Det skal også være hyggeligt

Som udstiller gælder det om at få præsenteret varen og få demonstreret produktet, servicen eller oplevelsen - og det gælder også om direkte salg til de mange købedygtige besøgende – men der skal også være tid til det sociale.

På Nordic Outdoor Show mødes udstillerne lørdag aften efter lukketid ved bålet, når MESSE C er vært ved et lille arrangement. Her er det muligt at mødes med kollegaer fra branchen under hyggelige forhold. 

Om MESSE C

I over 100 år har messer været rygraden i MESSE C og den enorme erfaring, som messecenteret har gør, at de er eksperter i alle de elementer, som en succesfuld messe består af. Derfor er alle i trygge hænder, når der er messe i MESSE C.   

Det er en del af MESSE Cs DNA at tænke nyt og derfor er MESSE C et af landets førende messecentre.

MESSE C har 33.000 kvm messeområde at gøre godt med, så her er der plads til det meste. Det betyder bl.a. at store internationale messer, kreative messer, fagmesser og købsmesser årligt bliver afholdt i messecenteret.

33.000 kvadratmeter i brug. Byggerimessen fylder MESSE C

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed

MESSE C er placeret lige midt i landet i Fredericia og 80% af landets befolkning kan nå hertil på maksimalt 2 timer. 

Her er der 3500 gratis parkeringspladser i umiddelbar tæt forbindelse til messeområdet.

Banegården, der forbinder nord med syd og øst med vest ligger i gåafstand. 

Der er busstop lige ved døren.

Blot 50 km til lufthavnen i Billund. 

Der er et væld af overnatningsmuligheder i området, der også byder på lækre spisesteder og spændende kulturoplevelser.

Logopakke

For os har det været afgørende at skabe et forum, hvor alle der bruger naturen kan mødes og på Nordic Outdoor Show skabes rammerne for en helhedsoplevelse, hvor naturen er i centrum.


Det bliver tre fantastiske dage, fyldt med spændende aktiviteter, aktuelle foredrag, og et overflødighedshorn af produkter til jagt, outdoor og lystfiskeri. Det er denne kombination, der gør Nordic Outdoor Show unik og relevant for både besøgende og udstillere.

Vi glæder os til at slå dørene op til fremtidens messe for hele outdoor-universet i MESSE C, Fredericia.

Henrik V. Hove-Nielsen, projektleder