Nyheder om oplevelser på Nordic Outdoor Show i MESSE C, Fredericia

Se alle nyheder om de oplevelser, udstillere og events som du kan glæde dig til at opleve på Nordic Outdoor Show den 25. -27. marts 2022 i MESSE C, Fredericia.  

 

Nordic Outdoor Show byder Danmarks Sportsfiskerforbund velkommen som samarbejdspartner


Til den første udgave af Nordic Outdoor Show 2022 den 25. til den 27. marts bliver det med Danmarks Sportsfiskerforbund som tæt samarbejdspartner.

Forbundet vil kunne mærkes til relevante workshops, paneldebatter og aktiviteter, hvor de vil bidrage med indsigt og faglighed fra sportsfiskeribranchen - nu og i fremtiden.

Læs mere her

 

 

Glæd dig til madoplevelser med Gordon P. Henriksen og Nikolaj Juel 

På Nordic Outdoor Show i MESSE C, Fredericia kan du bl.a. opleve Den kendte lystfisker og tv-vært (Storrygeren) Gordon P. Henriksen og International Kok, jæger og lystfisker Nikolaj Juel tilberede vildt mad.

Kom til Danmarks største jagthunde-show på Nordic Outdoor Show 

Forfatter og hundefører Mathias Vogdrup-Schmidt vil guide publikum gennem ’kender du Danmarks jagthunde” - en gennemgang om menneskets bedste jagtkammerat.

Læs nyheden her

 

 

 

Skydebaner og masser af skydning på Nordic Outdoor Show


Der bliver masser af skydning på Nordic Outdoor Show. Der bliver nemlig etableret flere skydebaner i tæt forbindelse med messen den 25. - 27. marts i MESSE C, Fredericia.

Her kan publikum afprøve våben og ammunition, få skyde-lektioner og overvære opvisninger og demonstrationer fra leverandører og producenter.

De besøgende kan bl.a. se frem til haglskydning, riffelskydning, bueskydning og meget MEGET mere. På messen bliver der samtidig et særligt fokus på grøn og bæredygtig ammunition, som vi glæder os til at fortælle meget mere om senere.

 

 

Fisk & Fri: Nordic outdoor Show bliver et ocean af inspiration til lystfiskeren

Magasinet Fisk og Fri har set nærmere på Nordic Outdoor show og når dørene bliver slået op for det første og største event af sin slags i Danmark Fredericia i weekenden den 25.-27. marts 2022 i MESSE C, Fredericia, så bliver det med fokus på hele outdoorsegmentet - og lystfiskerne kan se frem til "et ocean af inspiration".

Læs hele artiklen fra Fisk & Fri her

Jagthunde-verdensmester deler ud af viden og erfaring på Nordic Outdoor Show


Jagthunde-ejere og deres firbenede venner har i særdeleshed noget at se frem til på Nordic Outdoor Show, for har kan man lære af en af de bedste i verden, nemlig Camilla Møgelhøj fra Møgelhøj Jagthundecenter der afholder workshop på messen. 

Læs mere her

Unikke rammer og mulighederne for udstillere på Nordic Outdoor Show

Udstillerne på Nordic Outdoor Show kan se frem til at træde ind i et messecenter, der har nogle helt unikke rammer for outdoor, fiskeri og jagtmesser, samt et rutineret personale, der går den ekstra mil for at gøre oplevelsen i MESSE C fantastisk. 

Se mere om muligheder for udstillere her

Første vinder i fotokonkurrencen er fundet

Den første vinder i Nordic Outdoor Shows fotokonkurrence er fundet. 

"Motivet er jo virkelig flot, og så symboliserer det noget, som vi alle kan relatere til og sætter pris på" 

 

Se billedet her

Nyt medlem af Advisory Boardet: Lars Engel 


Nordic Outdoor Show er glade for at kunne præsentere Lars Engel som nyeste medlem af vores advisory board. Lars er ejer og direktør af tekstilvirksomheden F.Engel i Haderslev, som blandt andet producerer jagt og outdoor brand`et Deerhunter. Lars kommer med stor viden og erfaring fra jagt og outdoor verden, men vil også kunne tilføre Messen nytænkning og udvikling med sin erfaring fra arbejdet som tidligere bestyrelsesmedlem ved IWA Outdoor Classics i Nürnberg.

Se hele advisory boardet her 

Prøv Subarus outdoormodeller på Nordic Outdoor Show


SUBARU viser vejen på Nordic Outdoor Show og stiller bl.a. op med den nyeste version af den populære Forester - og messegæsterne kan få en tur på en offroad bane, opsat til lejligheden.

Læs mere her

International Zoologisk konservator udstiller på Nordic Outdoor Show


First Class Trophy udstiller på Nordic Outdoor Show. Det er Europas største zoologiske konservator, der ligger vejen forbi Fredericia og det bliver en oplevelse.

Læs mere her

MESSE C Fredericia og Recreation Media i samarbejde om Nordic Outdoor Show


Et strategisk samarbejde mellem øst og vest underbygger styrken i Danmarks nye, store jagt, fiskeri og outdoor begivenhed.

Læs hele nyheden her

Nordic Outdoor Show lancerer fotokonkurrence
- Hvem fanger årets outdoorfoto?


Går du med en fotograf i maven og elsker at tage billeder af dine oplevelser i naturen, så har du nu mulighed for at vinde en række lækre præmier. Nordic Outdoor Show lancerer nemlig en stor fotokonkurrence med præmier hver måned og en stor hovedpræmie.

Læs mere og se hvordan du deltager her

Fagligt stærkt og innovativt Advisory Board er på plads


Det er med stor glæde og fornøjelse, at vi kan præsentere medlemmerne af Advisory Boardet på Nordic Outdoor Show. Advisory Boardet er sammensat af en række kompetente, fagligt stærke og ikke mindst innovative personer, der alle kan se Nordic Outdoor Show, som starten til noget stort.

Læs nyheden og se advisory boardet her

 

 

Nordic Outdoor Show i tæt samarbejde med Danmarks Jægerforbund og Nordisk Safari Klub


Når Nordic Outdoor Show 2022 åbner dørene fra den 25. marts til den 27. marts 2022 bliver det med Danmarks Jægerforbund og Nordisk Safari Klub som tætte samarbejdspartnere. 

Læs nyheden her

 

Nordic Outdoor Show samler jægere, lystfiskere og outdoor-folket

 

I marts 2022 er der premiere på Nordic Outdoor Show i Fredericia, som bliver et kæmpe jagt-, fiskeri- og outdoor-mekka under ét tag.


Læs nyheden her