Nyheder om oplevelser på Nordic Outdoor Show i MESSE C, Fredericia

Se alle nyheder om de oplevelser, udstillere og events som du kan glæde dig til at opleve på Nordic Outdoor Show den 25. -27. marts 2022 i MESSE C, Fredericia.  

VIGTIG INFORMATION:

Nordic Outdoor Show 2022 skubbes til 19.-21. august

Detailhandlen har store udfordringer med at hjemtage varer, udenlandske udstillere lider under rejserestriktioner, og de forlængede danske restriktioner sætter sit aftryk i afvikling af fremtidige events. Derfor har MesseC og et enig advisory board valgt at flytte Nordic Outdoor Show til weekenden 19.-21.august 2022.  

Der har været en overvældende stor interesse fra både udstillere, samarbejdspartnere og interessenter til Nordic Outdoor Show. Derfor har det været en svær beslutning at skubbe messen, siger Projektleder Henrik Hove. Udstillernes manglende varer på hylderne, specielt indenfor outdoor- og lystfiskersegmentet, og store praktiske hindringer for vore udenlandske udstillere har gjort, at vi finder det rigtigt for alle at flytte messen. 

Nordic Outdoor Show bliver et mekka for det aktive outdoor menneske og vi glæder os til at åbne dørene den 19. – 21. august 2022, til en visionær messe, hvor hele outdoorsegmentet for første gang samles under et tag, siger Henrik Hove. 

Advisory Boardet siger:

Nikolaj Zethsen, Spejder Sport: Der er pt. store udfordringer med at få varer på hyldene for hele outdoorbranchen. Derfor bakker vi op om beslutningen og siger ja til at skubbe messen til august. Branchen får derved mere tid til at forberede det bedste og mest relevante sortiment.

Lars Engel, Deerhunter: Det er mere end rettidig omhu, når vi anbefaler at flytte Nordic Outdoor Show. Både producenter, importører og detailhandlen får på denne måde de bedste betingelser, for at have de rigtige varer på hylderne. Fra Deerhunter ser vi frem til den nye termin i august og glæder os til at møde medudstillere og publikum på messen. 

Søren Vesth, Garmin:  Det er startskuddet til lystfiskernes højsæson, og når konsekvensen af corona rammer, så er vi enige i, at den bedste helhedsoplevelse opnås ved at flytte messen. Vi glæder os til at være med på Nordic Outdoor Show til august.  

Jens Ulrik Høgh, Nordisk Safari Klub: Rejserestriktioner skaber svære betingelser for de udenlandske udstillere og derfor er det den helt rigtige beslutning at flytte Nordic Outdoor Show, og derved skabe ro omkring både ind og udrejse af DK. Dette skaber mulighed for en endnu større tilslutning til messen og vi glæder os til at møde vores mange samarbejdspartnere fra hele verden. 

Nicholai Vigger Knudsen, Danmarks Jægerforbund: Vi bakker op om beslutningen set i lyset af de udfordringer corona har skabt. Vi ser frem til at møde så mange publikummer som muligt, og det lader sig bedst gøre når vi har de optimale vilkår for afvikling af messen er til stede.

Thomas Danielsen, Blaser Group: Corona har skabt mange udfordringer og endnu engang mærker vi konsekvensen. Som udstiller er vi afhængige af vores support fra vores udenlandske moderselskab, både i forhold til de fysiske rammer, personale m.m., hvilket kompliceres væsentlig af både danske og udenlandske restriktioner i forbindelse med Corona. Derudover er det, på alle måder helt rigtigt, at udvise rettidig omhu i denne situation og vi ser frem til den 19. – 21. august i Fredericia. 

 

Spejder Sport har meldt deres ankomst 


Der bliver rig mulighed for at se og mærke udstyr for alle pengene, når en af landets største leverandører til landets outdoor-entusiaster slår teltpælene op og inviterer indenfor på Nordic Outdoor Show 2022 i Fredericia.

Det er selvfølgelig Spejder Sport, som har meldt deres ankomst. De kommer for at vise en masse nyheder fra Asivik og møde alle de outdoorbrugere, som anvender deres produkter i naturen. Derudover tager de også fede produkter fra REAL turmad, ØYO og Wildo som du får mulighed for at få i hånden og lære bedre at kende.

Christian Lang og Sportex har meldt deres ankomst på Nordic Outdoor Show 2022


Der bliver endnu mere at opleve for lystfiskere når Danmarks nye store outdoor event - Nordic Outdoor Show - slår dørene op i slutningen af marts 2022.

Christian Lang og Sportex har meldt deres ankomst og de har en række nyheder med, som danmarks lystfiskere kan opleve og få i hånden på messen i Fredericia.

Mød Jens Bursell og Fisk&Fri


Jens Bursell, som er chefredaktør på Fisk & Fri  glæder sig til at møde alle sine læsere og resten af landets lystfiskere til en snak om fiskeri og hvad der rører sig blandt lystfiskerne.

Derudover ser han Nordic Outdoor Show som en kærkommen event for hele branchen, som kan bruge messen til at få et fast fælles mødested, for det synes han, at man godt kan bruge - og Nordic Outdoor Show har formatet, fordi der er så mange fede ting i støbeskeen.

 

 

Nordic Outdoor Show byder Danmarks Sportsfiskerforbund velkommen som samarbejdspartner


Til den første udgave af Nordic Outdoor Show 2022 den 25. til den 27. marts bliver det med Danmarks Sportsfiskerforbund som tæt samarbejdspartner.

Forbundet vil kunne mærkes til relevante workshops, paneldebatter og aktiviteter, hvor de vil bidrage med indsigt og faglighed fra sportsfiskeribranchen - nu og i fremtiden.

Læs mere her

 

 

Glæd dig til madoplevelser med Gordon P. Henriksen og Nikolaj Juel 

På Nordic Outdoor Show i MESSE C, Fredericia kan du bl.a. opleve Den kendte lystfisker og tv-vært (Storrygeren) Gordon P. Henriksen og International Kok, jæger og lystfisker Nikolaj Juel tilberede vildt mad.

Kom til Danmarks største jagthunde-show på Nordic Outdoor Show 

Forfatter og hundefører Mathias Vogdrup-Schmidt vil guide publikum gennem ’kender du Danmarks jagthunde” - en gennemgang om menneskets bedste jagtkammerat.

Læs nyheden her

 

 

 

Skydebaner og masser af skydning på Nordic Outdoor Show


Der bliver masser af skydning på Nordic Outdoor Show. Der bliver nemlig etableret flere skydebaner i tæt forbindelse med messen den 25. - 27. marts i MESSE C, Fredericia.

Her kan publikum afprøve våben og ammunition, få skyde-lektioner og overvære opvisninger og demonstrationer fra leverandører og producenter.

De besøgende kan bl.a. se frem til haglskydning, riffelskydning, bueskydning og meget MEGET mere. På messen bliver der samtidig et særligt fokus på grøn og bæredygtig ammunition, som vi glæder os til at fortælle meget mere om senere.

 

 

Fisk & Fri: Nordic outdoor Show bliver et ocean af inspiration til lystfiskeren

Magasinet Fisk og Fri har set nærmere på Nordic Outdoor show og når dørene bliver slået op for det første og største event af sin slags i Danmark Fredericia i weekenden den 25.-27. marts 2022 i MESSE C, Fredericia, så bliver det med fokus på hele outdoorsegmentet - og lystfiskerne kan se frem til "et ocean af inspiration".

Læs hele artiklen fra Fisk & Fri her

Jagthunde-verdensmester deler ud af viden og erfaring på Nordic Outdoor Show


Jagthunde-ejere og deres firbenede venner har i særdeleshed noget at se frem til på Nordic Outdoor Show, for har kan man lære af en af de bedste i verden, nemlig Camilla Møgelhøj fra Møgelhøj Jagthundecenter der afholder workshop på messen. 

Læs mere her

Unikke rammer og mulighederne for udstillere på Nordic Outdoor Show

Udstillerne på Nordic Outdoor Show kan se frem til at træde ind i et messecenter, der har nogle helt unikke rammer for outdoor, fiskeri og jagtmesser, samt et rutineret personale, der går den ekstra mil for at gøre oplevelsen i MESSE C fantastisk. 

Se mere om muligheder for udstillere her

Første vinder i fotokonkurrencen er fundet

Den første vinder i Nordic Outdoor Shows fotokonkurrence er fundet. 

"Motivet er jo virkelig flot, og så symboliserer det noget, som vi alle kan relatere til og sætter pris på" 

 

Se billedet her

Nyt medlem af Advisory Boardet: Lars Engel 


Nordic Outdoor Show er glade for at kunne præsentere Lars Engel som nyeste medlem af vores advisory board. Lars er ejer og direktør af tekstilvirksomheden F.Engel i Haderslev, som blandt andet producerer jagt og outdoor brand`et Deerhunter. Lars kommer med stor viden og erfaring fra jagt og outdoor verden, men vil også kunne tilføre Messen nytænkning og udvikling med sin erfaring fra arbejdet som tidligere bestyrelsesmedlem ved IWA Outdoor Classics i Nürnberg.

Se hele advisory boardet her 

Prøv Subarus outdoormodeller på Nordic Outdoor Show


SUBARU viser vejen på Nordic Outdoor Show og stiller bl.a. op med den nyeste version af den populære Forester - og messegæsterne kan få en tur på en offroad bane, opsat til lejligheden.

Læs mere her

International Zoologisk konservator udstiller på Nordic Outdoor Show


First Class Trophy udstiller på Nordic Outdoor Show. Det er Europas største zoologiske konservator, der ligger vejen forbi Fredericia og det bliver en oplevelse.

Læs mere her

MESSE C Fredericia og Recreation Media i samarbejde om Nordic Outdoor Show


Et strategisk samarbejde mellem øst og vest underbygger styrken i Danmarks nye, store jagt, fiskeri og outdoor begivenhed.

Læs hele nyheden her

Nordic Outdoor Show lancerer fotokonkurrence
- Hvem fanger årets outdoorfoto?


Går du med en fotograf i maven og elsker at tage billeder af dine oplevelser i naturen, så har du nu mulighed for at vinde en række lækre præmier. Nordic Outdoor Show lancerer nemlig en stor fotokonkurrence med præmier hver måned og en stor hovedpræmie.

Læs mere og se hvordan du deltager her

Fagligt stærkt og innovativt Advisory Board er på plads


Det er med stor glæde og fornøjelse, at vi kan præsentere medlemmerne af Advisory Boardet på Nordic Outdoor Show. Advisory Boardet er sammensat af en række kompetente, fagligt stærke og ikke mindst innovative personer, der alle kan se Nordic Outdoor Show, som starten til noget stort.

Læs nyheden og se advisory boardet her

 

 

Nordic Outdoor Show i tæt samarbejde med Danmarks Jægerforbund og Nordisk Safari Klub


Når Nordic Outdoor Show 2022 åbner dørene fra den 25. marts til den 27. marts 2022 bliver det med Danmarks Jægerforbund og Nordisk Safari Klub som tætte samarbejdspartnere. 

Læs nyheden her

 

Nordic Outdoor Show samler jægere, lystfiskere og outdoor-folket

 

I marts 2022 er der premiere på Nordic Outdoor Show i Fredericia, som bliver et kæmpe jagt-, fiskeri- og outdoor-mekka under ét tag.


Læs nyheden her