Nyheder om oplevelser på Nordic Outdoor Show i MESSE C, Fredericia

Se alle nyheder om de oplevelser, udstillere og events som du kan glæde dig til at opleve på Nordic Outdoor Show den 19.-21. august 2022 i MESSE C, Fredericia.  

Vil du være sikker på at få nyheder om messen i dit feed, så følg med på facebook og instagram

Nordic Outdoor Show med styrket fokus på viden og introduktion


Danmarks nye store outdoor event og messe, Nordic Outdoor Show øger fokus på vidensdeling og introduktion for “nye” i gamet frem mod messen i Fredericia i august måned 2022.

Læs mere her

Nordic Outdoor Show 2022 skubbes til 19.-21. august


Detailhandlen har store udfordringer med at hjemtage varer, udenlandske udstillere lider under rejserestriktioner, og de forlængede danske restriktioner sætter sit aftryk i afvikling af fremtidige events.

Derfor har MESSE C og et enig advisory board valgt at flytte Nordic Outdoor Show til weekenden 19.-21.august 2022.

Læs mere her

Spejder Sport har meldt deres ankomst 


Der bliver rig mulighed for at se og mærke udstyr for alle pengene, når en af landets største leverandører til landets outdoor-entusiaster slår teltpælene op og inviterer indenfor på Nordic Outdoor Show 2022 i Fredericia.

Det er selvfølgelig Spejder Sport, som har meldt deres ankomst. De kommer for at vise en masse nyheder fra Asivik og møde alle de outdoorbrugere, som anvender deres produkter i naturen. Derudover tager de også fede produkter fra REAL turmad, ØYO og Wildo som du får mulighed for at få i hånden og lære bedre at kende.

Glæd dig til madoplevelser med Gordon P. Henriksen og Nikolaj Juel 

På Nordic Outdoor Show i MESSE C, Fredericia kan du bl.a. opleve Den kendte lystfisker og tv-vært (Storrygeren) Gordon P. Henriksen og International Kok, jæger og lystfisker Nikolaj Juel tilberede vildt mad.

Skydebaner og masser af skydning på Nordic Outdoor Show


Der bliver masser af skydning på Nordic Outdoor Show. Der bliver nemlig etableret flere skydebaner i tæt forbindelse med messen den 19.-21. august 2022 i MESSE C, Fredericia.

Her kan publikum afprøve våben og ammunition, få skyde-lektioner og overvære opvisninger og demonstrationer fra leverandører og producenter.

De besøgende kan bl.a. se frem til haglskydning, bueskydning og meget MEGET mere. På messen bliver der samtidig et særligt fokus på grøn og bæredygtig ammunition, som vi glæder os til at fortælle meget mere om senere.

 

 

Unikke rammer og mulighederne for udstillere på Nordic Outdoor Show

Udstillerne på Nordic Outdoor Show kan se frem til at træde ind i et messecenter, der har nogle helt unikke rammer for outdoor, fiskeri og jagtmesser, samt et rutineret personale, der går den ekstra mil for at gøre oplevelsen i MESSE C fantastisk. 

Se mere om muligheder for udstillere her

Første vinder i fotokonkurrencen er fundet

Den første vinder i Nordic Outdoor Shows fotokonkurrence er fundet. 

"Motivet er jo virkelig flot, og så symboliserer det noget, som vi alle kan relatere til og sætter pris på" 

 

Se billedet her

Nyt medlem af Advisory Boardet: Lars Engel 


Nordic Outdoor Show er glade for at kunne præsentere Lars Engel som nyeste medlem af vores advisory board. Lars er ejer og direktør af tekstilvirksomheden F.Engel i Haderslev, som blandt andet producerer jagt og outdoor brand`et Deerhunter. Lars kommer med stor viden og erfaring fra jagt og outdoor verden, men vil også kunne tilføre Messen nytænkning og udvikling med sin erfaring fra arbejdet som tidligere bestyrelsesmedlem ved IWA Outdoor Classics i Nürnberg.

Se hele advisory boardet her 

International Zoologisk konservator udstiller på Nordic Outdoor Show


First Class Trophy udstiller på Nordic Outdoor Show. Det er Europas største zoologiske konservator, der ligger vejen forbi Fredericia og det bliver en oplevelse.

Læs mere her

MESSE C Fredericia og Recreation Media i samarbejde om Nordic Outdoor Show


Et strategisk samarbejde mellem øst og vest underbygger styrken i Danmarks nye, store jagt, fiskeri og outdoor begivenhed.

Læs hele nyheden her

Nordic Outdoor Show lancerer fotokonkurrence
- Hvem fanger årets outdoorfoto?


Går du med en fotograf i maven og elsker at tage billeder af dine oplevelser i naturen, så har du nu mulighed for at vinde en række lækre præmier. Nordic Outdoor Show lancerer nemlig en stor fotokonkurrence med præmier hver måned og en stor hovedpræmie.

Læs mere og se hvordan du deltager her

Fagligt stærkt og innovativt Advisory Board er på plads


Det er med stor glæde og fornøjelse, at vi kan præsentere medlemmerne af Advisory Boardet på Nordic Outdoor Show. Advisory Boardet er sammensat af en række kompetente, fagligt stærke og ikke mindst innovative personer, der alle kan se Nordic Outdoor Show, som starten til noget stort.

Læs nyheden og se advisory boardet her

 

 

Nordic Outdoor Show i tæt samarbejde med Danmarks Jægerforbund og Nordisk Safari Klub


Når Nordic Outdoor Show 2022 åbner dørene fra den 19. - 21. august 2022 bliver det med Danmarks Jægerforbund og Nordisk Safari Klub som tætte samarbejdspartnere. 

Læs nyheden her

 

Nordic Outdoor Show samler jægere, lystfiskere og outdoor-folket

 

I august 2022 er der premiere på Nordic Outdoor Show i Fredericia, som bliver et kæmpe jagt-, fiskeri- og outdoor-mekka under ét tag.


Læs nyheden her