International Zoologisk konservator udstiller på Nordic Outdoor Show


First Class Trophy udstiller på Nordic Outdoor Show. Det er Europas største zoologiske konservator, der ligger vejen forbi Fredericia og det bliver en oplevelse.

Vi er glade for at kunne præsentere First Class Trophy på Nordic Outdoor Show 2022. First Class Trophy er Europas største zoologiske konservator, og har datterselskaber i flere lande.

Nordic Outdoor Show har et internationalt udsyn, og med First Class Trophy som udstiller, kan gæsterne se noget helt unikt her i landet. 
Virksomheden er Europas største zoologiske konservator, og derfor kan vi kun glæde os til at se en fantastisk udstilling og præsentation på Nordic Outdoor Show. Det bliver noget af en oplevelse for store og små. Det tør vi godt love

Besøg First Class Trophy på deres flotte stand på messen hvor du også kan opleve flere af deres flotte trofæer som en del af udsmykningen.

 

Europas største


First Class Trophy er Europas største zoologiske konservator. De servicerer både jægere og zoologiske haver i hele verden og har fokus på godt håndværk og høj fysisk produktkvalitet. First Class Trophy skaber trofæmontager af meget høj kvalitet med fokus på anatomi, præcision og dyrets naturlige adfærd.

Kontakt for interview, yderligere information om messen m.m.

Henrik V. Hove-Nielsen
Projektleder/project executive
Mail: hh@slet-dette.messec.dk
Tel: +45 2777 0054