Jagthunde-verdensmester deler ud af viden og erfaring på Nordic Outdoor Show


Jagthunde-ejere og deres firbenede venner har i særdeleshed noget at se frem til på Nordic Outdoor Show, for har kan man lære af en af de bedste i verden, nemlig Camilla Møgelhøj fra Møgelhøj Jagthundecenter

På Nordic Outdoor Show afholder Camilla Møgelhøj workshop om træning af jagthunde og man vil kunne opleve hende give råd og vise sine evner på hhv. Tysk Ruhåret Hønsehund, Labrador og Spaniel - det kan du både lørdag og søndag.

Workshoppen foregår udendørs på Messens omkringliggende naturområder og vil være opdelt, så gæsterne om formiddagen kan få gode råd og opleve opstartstræning og om eftermiddagen en lidt mere videregående træning af hunde. 

Kender du ikke Camilla Møgelhøj, så læs lige lidt videre.

Camilla Møgelhøjs tilgang til træning og uddannelse af jagthunde er skabt på baggrund af positiv indlæring, og netop denne tilgang har været med til at skabe store resultater på markprøverne.

Camilla har 2 VM guldmedaljer for hold på hubertusjagt, 1 VM bronzemedalje i individuel hubertusjagt, samt 1 VM bronzemedalje for hold på markprøve, alt sammen for stående jagthunde. Camilla er naturligvis en ivrig jæger og bruger selvfølgelig sine hunde til dette, både i ind og udland.

Vi er stolte af at præsenterer Camilla på Nordic Outdoor Show 2022 hvor hun gennem workshops, både lørdag og søndag, vil dele ud af hendes viden og erfaring.