MESSE C Fredericia og Recreation Media i samarbejde om Nordic Outdoor Show

 
Et strategisk samarbejde mellem øst og vest underbygger styrken i Danmarks nye, store jagt, fiskeri og outdoor begivenhed.

Ambitionerne er store når MESSE C Fredericia slår dørene op til Nordic Outdoor Show den 25. -27. marts 2022. Et nyt samarbejde mellem øst og vest skal hjælpe med at realisere visionerne.

Vi er rigtigt glade for, at Recreation Media bakker op om og fremadrettet bliver en fast del af teamet, der skal realisere Nordic Outdoor Show.

Recreation Media er en velkendt aktør i jagtbranchen. Foruden magasinerne JAGT, Vildt & Våben og Mit Jagtblad, er virksomheden drivkraften bag Jagtmessen i Hillerød, der har eksisteret siden 2011. Recreation Media har dermed indgående kendskab til branchen og ikke mindst erfaring med at samle både udstillere og publikum med en livstil hvor jagt og natur er omdrejningspunktet.

- Vi blev meget fascinerende af perspektiverne, da vi hørte MESSE C’s tanker om en stor publikumsmesse, der skal samle alle segmenter fra outdoor-verdenen under et tag. Det er et spændende koncept, som ikke blot har dansk men også internationalt udsyn. Vi meget glade for, at vi har fået muligheden for at blive en del af og ikke mindst bidrage til at etablere Danmarks mest ambitiøse outdoor begivenhed, siger Torben Galst, direktør hos Recreation Media.

Danskerne vil ud i naturen


Interessen for at komme ud i og ikke mindst bruge naturen har aldrig været større. Vi sanker urter og svampe, lystfiskeriet boomer og tusindvis af naturinteresserede tilmelder sig jagttegnskurser landet over. Hertil kommer en stadig stigende interesse for at overnatte i naturen, vandre, dykke klatre, cykle mountainbike og meget mere.

 Nordic Outdoor Show samler alle disse aktiviteter under et tag til en spændende weekend sprængfyldt med tilbud og aktiviteter for aktive friluftsfolk i alle afskygninger. Med en central placering i landet, 4 haller og 33.000 kvm råder Messe C Fredericia over ideelle faciliteter, der vil danne rammen om et brag af en begivenhed for hele familien.

YDERLIGERE OPLYSNINGER: 


Projektleder Charlotte Buus, MESSE C, tlf: 27 77 00 46, mail: cbu@slet-dette.messec.dk

Direktør Torben Galst, Recreation Media & Events tlf: 40 82 82 50, mail: tg@slet-dette.recreationmedia.dk