Advisory Board er på plads


Det er med stor glæde og fornøjelse, at vi kan præsentere medlemmerne af Advisory Boardet på Nordic Outdoor Show. Advisory Boardet er sammensat af en række kompetente, fagligt stærke og ikke mindst innovative personer, der alle kan se Nordic Outdoor Show, som starten til noget stort.

Tankerne omkring, at samle hele outdoor-segmentet under et tag, sammen med visionen om workshops, debatpaneller, foredrag og de mange aktiviteter på et sted, har været medvirkende årsag til at de har budt ind på opgaven.

Endvidere har det været en afgørende faktor, at MESSE C både har rammerne til at tænke stort, samt mere end 100 års erfaring med at afholde messer.

Med Advisory Boardets medlemmer er hele outdoor-verdenen repræsenteret. Boardets medlemmer har stærke kompetencer og en stor viden inden for hvert deres område både privat og professionelt. Derfor vil Advisory boardet være med til at løfte Nordic Outdoor Show til noget stort og unikt.

Nordic Outdoor Shows advisory board består af


Lars Engel,
ejer og direktør af tekstilvirksomheden F.Engel i Haderslev, som blandt andet producerer jagt og outdoor brand`et Deerhunter. Lars kommer med stor viden og erfaring fra jagt og outdoor verden, men vil også kunne tilføre Messen nytænkning og udvikling med sin erfaring fra arbejdet som tidligere bestyrelsesmedlem ved IWA Outdoor Classics i Nürnberg. Lars ser store udviklingsmuligheder i Nordic Outdoor Show, hvor B2B som en del af B2C messen og tanken omkring et internationalt udsyn, har været med til at trække ham til MESSE C og Nordic Outdoor Show.

Nikolai Zethsen
, outdoor menneske, hvis fortrukne aktiviteter er vandring, backpacking og klatring. Til daglig er Nikolai ansat i Spejder Sport. Det er derfor en stor vinding for Nordic outdoor show at have Nikolai med i Advisory boardet, da han bidrager med stor viden og erfaring fra både sit professionelle virke og sin private interesse i outdoor-aktiviteter.

Søren Vesth, lystfisker i både Danmark såvel som resten af verdenen. Søren er til dagligt ansat i Garmin, hvor hans fagområde er Garmin produkter til det maritime miljø. Søren er blandt lystfiskere en kendt foredragsholder, og det er en stor fornøjelse at have hans ekspertise på dette område repræsenteret.

Jens Ulrik Høgh, freelance journalist og til daglig ansat i Nordisk Safari Klub som jagtskribent. Jens er en meget berejst herre, der har et kæmpe netværk i jagtrejsebranchen. Nordisk Safariklub er som tæt samarbejdspartner i Nordic Outdoor Show naturligt repræsenteret i Advisory Boardet ved Jens Ulrik Høgh.

Thomas Danielsen, der kommer med en kæmpe viden og erfaring fra våbenbranchen, hvor han i mange år både professionelt og privat har sat sit positive aftryk. Thomas har et stort netværk og et unikt branchekendskab. Derfor var det en selvfølgelighed at byde ham indenfor som del af Advisory boardet.

Nicholai Vigger Knudsen startede sin karriere i forsvaret. Efter en uddannelse som herregårdsskytte blev han projektleder ved Danmarks Jægerforbund. Her har han opbygget en bred faglig og professionel viden indenfor hele outdoor-segmentet, hvor jagt i dag er omdrejningspunktet. Nicholai er naturligt repræsenteret i Advisory Boardet som repræsentant for Danmarks Jægerforbund, der er officiel samarbejdspartner i Nordic Outdoor Show 2022.

Henrik Vestergaard Hove-Nielsen er tidligere projektleder i MESSE C og bagmanden bag Nordic Outdoor Show. Og da han fik nyt job, takkede han heldigvis ja til at fortsætte i Advisory boardet. Foruden engageret jæger, er Henrik ligeledes en annerkendt jagthundeopdrætter. 

MESSE C og teamet bag Nordic Outdoor Show ser med glæde frem til det kommende samarbejde med det nye Advisory board, som med en bred faglighed og et særligt stærkt kompetencesæt er er stor gevinst at have ombord.

Nordic Outdoor Show afholdes i MESSE C, Fredericia den 19. - 21. august 2022.