Nordic Outdoor Show byder Danmarks Sportsfiskerforbund velkommen som samarbejdspartner


Til den første udgave af Nordic Outdoor Show 2022 den 25. til den 27. marts bliver det med Danmarks Sportsfiskerforbund som tæt samarbejdspartner.

Til den første udgave af Nordic Outdoor Show 2022 den 25. til den 27. marts bliver det med Danmarks Sportsfiskerforbund som tæt samarbejdspartner. Forbundet vil kunne mærkes til relevante workshops, paneldebatter og aktiviteter, hvor de vil bidrage med indsigt og faglighed fra sportsfiskeribranchen - nu og i fremtiden.

Vi er spændte på det fremtidige samarbejde og vi glæder os til at løfte sløret for mange spændende aktiviteter, siger projektleder Henrik V. Hove-Nielsen.

Medlemsforeningen, der repræsenterer 121 sportsfiskerforeninger og 18.800 medlemmer, bringer vigtig viden til næste års messe og ser det som en unik mulighed for at hilse på både nuværende og kommende medlemmer på Nordic Outdoor Show 2022 i MESSE C, Fredericia

Særligt håber vi at kunne præsentere workshops, aktiviteter og paneldebatter, der tager udgangspunkt i alt fra bæredygtigt fiskeri i en rig natur til fremtidens lystfiskeri. Vi glæder os til at kunne præsentere mere i den nærmeste fremtid, slutter Henrik V. Hove-Nielsen. 

"Nordic outdoor Show bliver et mekka for lystfiskere, men også andre naturentusiaster, hvorfor det er helt naturligt for os at være samarbejdspartnere og en del af Nordic Outdoor Show"

Lars Rasmussen Direktør Danmarks Sportsfiskerforbund

Messe C og teamet bag Nordic Outdoor Show ser med glæde frem til at byde Danmarks Sportsfiskerforbund velkommen

Med en bred faglighed og et særligt stærkt indblik i lyst og sportsfiskeri branchen, er de en stor gevinst for vores publikum udtaler projektleder Henrik V. Hove-Nielsen.

Dansk Sportsfiskerforbund tilslutter sig et felt af vigtige samarbejdspartnere som Danmarks Jægerforbund og Nordisk Safari Klub.

Nordic Outdoor Show er Danmarks nye og visionære outdoormesse, hvor jægere, lystfiskere og naturmennesket samles ”under et tag” til tre fantastiske messedage.

Nordic Outdoor Show afholdes i MESSE C, Fredericia den 25. – 27. Marts 2022.