Nordic Outdoor Show - Slaraffenland for den danske jæger

Om du er nyjæger eller garvet skytte så kan du på møde mere end 50 udstillere, der kan hjælpe med alt fra udstyr, rejsevejledning til både ind- og udland og trofæspedition, når byttet er nedlagt. Helhedsoplevelsen bringes helt i mål med de førende våbenhandlere og importører, der med sig har en bred vifte af de meste populære riffel- og ammunitionsbrands.

”Nordic Outdoor Show bliver én helt unik oplevelse for de danske jægere. vi er særdeles stolte over at invitere til en helhedsoplevelse, hvor jægeren kan finde ny inspiration og forberede sig både praktisk og taktisk til de mange forskellige jagter, der udføres rundt om i Danmark.” Udtaler Charlotte Buus projektleder fra Nordic Outdoor Show 

Har du jagttegn?

Våbenfolket vil kunne opleves i fuldt flor når der overfor MESSE C bliver opsat skydebane. Med hagl og fokus på blyfri ammunition vil de besøgende kunne opleve demonstrationer, kompetent vejleding og mulighed for at mærke hvordan det føles at have de klassiske rifler i hænderne, når der kan skydes både efter målskiver og lerduer.

Med to 10.000 m2 områder bestående af både indendørs og udendørs udstilling og aktivitetsområde, er det en helhedsoplevelse, der venter jagtentusiasten. Udenfor vil der være et bredt udvalg af natur og friluftsaktiviteter med asivik telte og falkeshow.

Indenfor vil alle aldre og niveauer kunne kaste sig ud i at afprøve jagtbueskydning, hvor erfarne instruktører står klar med vejledning og fif, til at forbedre dine evner.
På udstillingsområdet kan der også afprøves natkikkerter og udstyr i mørkekammeret, knivmagere står klar til at guide til det perfekte tilbehør og på den elektroniske laser lerdueskydningsbane kan venner og jagtfæller udfordres i den ædle kunst at ramme plet.

Lørdag den 20. august kl. 14.00 - 16.00 har Nordisk Safari Klub samlet et brag af jagtrejser. Det bliver et overflødighedshorn af fremtidige rejser, der kan bydes på og mærke suset i maven når andre byder med. 

Det er ikke blot nye produkter og aktiviteter der venter den friske jæger.
På Nordic Outdoor Show vil sceneprogrammet byde på en dedikeret scene med talks, indlæg og debatter med udgangspunkt i oplevelser, levende fortæller og ny viden. 

Samtidig byder vi den gastronomiske begejstring indenfor, når tv-personlighederne Gordon P. Henriksen og Nikolaj Juel tryller i det interimistiske køkken – både råt og over bål. Med andre ord er det både muligt at gøre en god handel samt dykke ned i jægerens forunderlige verden på Nordic Outdoor Show.
Så kig forbi og find det nyeste udstyr, teltet til din næste jagt og mød mere end 70 udstillere fra jagt og outdoorbranchen.