Nordic Outdoor Show i tæt samarbejde med Danmarks Jægerforbund og Nordisk Safari Klub

Når Nordic Outdoor Show 2022 åbner dørene fra den 19. august til den 21. august 2022 bliver det med Danmarks Jægerforbund og Nordisk Safari Klub som tætte samarbejdspartnere. Begge vil være repræsenteret i advisory boardet og begge vil være at finde blandt de mange udstillere på Nordic Outdoor Show.

"Nordic outdoor Show bliver et mekka for jægere men også alle andre brugere af naturen, hvorfor det er helt naturligt for os at være samarbejdspartnere og til stede på Nordic Outdoor Show" 

Christian Jensen, formand for Nordisk Safari Klub

"Jægerne er meget aktive brugere af naturen, og med Nordic Outdoor Shows fokus på hele outdoor-segmentet og dermed alle brugere at naturen, er det helt naturligt for os at være repræsenteret"

Poul Bundgaard, kredsformand i kreds 4 ved Danmarks Jægerforbund.

Vi er glade, stolte og tilfredse over dette samarbejde. Både Danmarks Jægerforbund og Nordisk Safari Klub har med deres erfaring og ekspertise en stor viden som vi ser, som et vigtigt fundament, på Nordic Outdoor Show 2022.

Nordic outdoor Show bliver et mekka for jægere men også alle andre brugere af naturen, hvorfor det er helt naturligt for os at være samarbejdspartnere og til stede på Nordic Outdoor Show, siger Christian Jensen, formand for Nordisk Safari Klub. Mange af vores egne samarbejdspartnere og medlemmer vil kunne møde os her, men netop det faktum at der bliver plads til dialog og debat mellem de mange brugere af naturen, tiltaler os meget.

Danmarks Jægerforbund ser Nordic Outdoor Show som en unik mulighed for at møde både nuværende og kommende medlemmer af jægerforbundet.

Jægerne er meget aktive brugere af naturen, og med Nordic Outdoor Shows fokus på hele outdoor-segmentet og dermed alle brugere at naturen, er det helt naturligt for os at være repræsenteret, siger Poul Bundgaard kredsformand i kreds 4 ved Danmarks Jægerforbund.

Nordic Outdoor Show afholdes i MESSE C, Fredericia 19. - 21. august 2022.