Nordic Outdoor Show med øget fokus på viden og introduktion


Danmarks nye store outdoor event og messe, Nordic Outdoor Show øger fokus på vidensdeling og introduktion for “nye” i gamet frem mod messen i Fredericia i august måned 2022.

Siden vi begyndte at planlægge Nordic Outdoor Show, har endnu flere fået øjnene op for Outdoor-livet. Det kan vi bl.a. se i tilslutningen til idræt og naturforeninger og større rejseaktivitet herhjemme. Fra Nordic Outdoor Shows side ønsker vi at bakke op om de aktiviteter og samtidig få endnu flere til at tage outdoor-livet til sig.

Derfor har vi valgt at øge vores fokus på vidensformidling, oplevelser og introduktion til både jagt og outdoor oplevelser. Dermed bliver Nordic Outdoor Show det sted, hvor nye jægere finder den nødvendige vejledning, de gode råd og generelt blive introduceret til jagtens verden, forklarer projektleder på messen, Charlotte Buus.

Det samme gør sig gældende for de personer, som har stiftet bekendtskab med de populære outdoor oplevelser, såsom vandring, hiking, shelterture, og som gerne vil have inspiration, gode råd og vejledning til at opgradere udstyr, får mere ud af turen eller helt enkelt få en endnu bedre oplevelse i naturen.

Vi opjusterer bl.a. sceneområdet med to store scener, hvor gæsterne kan opleve foredrag og workshops omkring jagttemaer, såsom reguleringer, lovgivning, rejsemål og fortællinger.

Derudover etablerer vi en Outdoor-scene hvor de besøgende kan blive introduceret til og få gode råd omkring rejsemål som Caminonen, Shelterture – også med børn, Vandreture, Gravel Bikes og meget andet interessant om udelivet, herunder udstyr og mentalitet, forklarer Charlotte Buus.

En stærk kombination forener det bedste - udendørs-oplevelser og indendørs-udstilling i en samlet messe

Når Nordic Outdoor Show slår dørene op den 19. august 2023, bliver det til en messe, som samler det bedste fra to verdener på en samlet messe.

I MESSE C har vi nogle helt unikke muligheder for både at lave indendørs udstilling og samtidig udnytte de store udendørsarealer til at skabe en helt unik oplevelse for både gæster og udstillere fortæller Charlotte Buus.

Nordic Outdoor Show kommer til at bestå at et indendørs stort udstillings- og inspirations område, mens vi på de tilstødende udendørs arealer vil have et stort oplevelsesområde, hvor de besøgende selv kan give sig i kast med udelivet. Her vil fokus bl.a. være gourmet mad over bål, mulighed for at afprøve sine evner som falkonér og opleve falkeshow, Bli’ Naturligvis som introducerer børnene til naturen, hundeområde, skydebane og meget mere.

Dermed er der tale om en stærk kombination, som der ikke er set mage herhjemme.

Nordic outdoor show finder sted den 19.-21. august i MESSE C, Fredericia.