Nordic Outdoor Show 2022

Den første udgave af Nordic Outdoor Show løb af stablen denne weekend. I MESSE C, Fredericia var samlet et udvalg af udstillere, aktiviteter og foredrag til at sætte fokus på den første danske outdoor og jagtscene.

Messen bød på et indendørs udstillingsområde og udendørs aktivitetsområde, hvor de besøgende kunne kaste sig ud i aktiviteter som laserlerdueskydning, terrænbanekørsel og opleve falkeshow og gourmetmad over bål. Det endelige besøgstal på Nordic Outdoor endte på 2529.

Vi kunne selvfølgelig godt have tænkt os endnu flere gæster, og vi vil nu lytte og evaluere på, hvordan vi i fremtiden vil kunne skabe et endnu bedre produkt og udbrede kendskabet til en branche som vi oplever som værende i stor vækst, udtaler projektleder Charlotte Buus.  

Blandt de 88 udstillere hvor man både kunne finde jagtudstyr, beklædning, våben og oplevelser, var der en fin dialog med de fremmødte besøgende, selvom enigheden lød på at flere gæster gerne måtte have kigget forbi. 

En af de udstillere der oplevede et par gode messedage var Kenneth Brask fra Skindaftrækker.dk, der udbyder en maskine til at trække skind af jagtbyttet.- Det har været en god oplevelse at være på messe midt i jagtsæsonen, hvor jægeren har den besværlige proces med skindaftrækning i baghovedet udtaler han. Under messen mødte Kenneth både kunder indenfor B2B og B2C. Ligesom han fik solgt flere maskiner under messen.

På udeområdet var det muligt at få vind i håret og mærke livet på terrænbanen. Polaris & Sjelle Auto inviterede på ATV kørsel rundt om messecenteret på både bakker og lettere tilvoksede områder. -Vi oplevede et fint flow, med mange spændende samtaler til følge, hvor der blandt deres modeller bl.a. blev solgt en ranger. 


 

 

På messen kunne de besøgende også møde de førende danske våbenforhandler. Her var der tid til en snak om kommende nyheder og at mærke, føle og holde de nyeste geværer. Som et tilløbsstykke var der overfor messecenteret, ved Fredericia Stadion mulighed for at afprøve riflerne selv. Den opstillede skydebane, hvor lerdueskydning var i højsædet, viste sig hurtigt populær og gæsterne fandt over på den anden side af vejen.  Det var tydeligt gæsterne efter testen har været gode til at teste og gå tilbage til våbenhandlerne og høre mere om den valgte model og hagl udtaler skydebaneansvarlig Lars Kolling. Under messen var der godt gang i de tre skydebaner.  

Der var gang i aktiviteterne og gode foredragsholdere fik de besøgende forbi de to scener.
På jagtscenen var det særligt tidligere snigskytte Frederik Petersen fra FNP Precisions foredrag, der tiltrak og Nordisk Safari Klub og deres jagtauktion, hvor pengene støttede et godt formål. 

Outdoorscenen bød på 'balsam til sjælen' og her var det blandt andet støtteforeningen for tilskadekomne politibetjente Thin Blue Line og deres foredrag med den tidligere betjent Martin, der gav stof til eftertanke og fokuserede på naturen som healing. 

Der skal lyde en stor tak til såvel udstillere som besøgende. Team Nordic Outdoor Show takker alle, der har været med til at gøre en indsats på denne første udgave.