Nordic Outdoor Show lancerer fotokonkurrence - På udkig efter årets outdoorfoto.

 

Lækre præmier hver måned og stor hovedpræmie


Går du med en fotograf i maven og elsker at tage billeder af dine oplevelser i naturen, så har du nu mulighed for at vinde en række lækre præmier. Nordic Outdoor Show lancerer nemlig en stor fotokonkurrence med præmier hver måned og en stor hovedpræmie.

Hver måned frem mod messen den 19. - 21. august har du mulighed for at vinde 1x4 partout billetter til messen inklusiv madbilletter, så du kan invitere familie eller venner med til en dejlig oplevelse, hvis du vinder.

De bedste billeder deltager automatisk i editors collection konkurrencen, hvor vinderen kåres på messen.

Sjovt og spændende at honorere de bedste billeder

Nordic Outdoor Shows intentioner med at lancere en fotokonkurrence udspringer af lysten til at se og opleve naturen og samtidig dele de smukke oplevelser med sine venner og netværk.

En stor del af de oplevelser vi har i naturen, dem fanger vi alle tit med vores mobiler eller kamera og så deler vi dem jo gerne med vores venner når vi kommer hjem.
For hvad beskriver en dejlig oplevelse bedre end et flot foto eller en lækker video. 

Alle kan være med

Vi kan jo se, at der findes vanvittigt mange fantastiske og flotte billeder, når vi scroller igennem vores feed på på bl.a. instagram eller facebook, og vi synes det kunne være sjovt at fremhæve og honorere de flotteste med en præmie. Derfor opfordrer vi nu alle der har lyst til at deltage i fotokonkurrencen - og dele de smukke oplevelser med hinanden.

Nu glæder vi os til at se de flotte billeder og kåre nogle vindere, som får sig en rigtig god oplevelse på Nordic Outdoor Show 2022 - og hvem ved, måske kommer der endnu flere fede præmier i puljen til de dygtige fotografer.

Detaljerne - sådan deltager du og det kan du vinde


Hver måned vil det være muligt at vinde 1x4 partoutbilletter + madbilletter til Nordic Outdoor Show. 

Hver måned lanceres et nyt "billedtema" og hver måned bliver der fundet en ny vinder, så frem mod messen den 19. - 21. august er der rig mulighed for at vinde billetter.

Hver måneds vinderbillede deltager automatisk i konkurrencen om hovedpræmien. Vinderen af hovedpræmien bliver afsløret på messen. 


Fotokonkurrencen kommer til at foregå på Instagram og facebook og man deltager på denne måde:  

På instagram deltager du ved at lave et normalt opslag inklusiv billedet man vil deltage med, og så tagge nordicoutdoorshow (@nordic_outdoor_show) i opslaget eller på billedet.

På facebook, finder du konkurrence-opslaget og uploader dit billede i kommentarfeltet.

Du må selvfølgelig gerne fortælle historien om billedet, hvor det er taget, og hvorfor du har valgt at deltage med dette billede. Men det er ikke et must.

Du må også gerne smide flere end 1 billede i puljen. 

Vinder du? 
Vinderne får direkte besked og vinderbilledet vil også blive brugt i et særskilt opslag.

Vi laver løbende opsamlinger på instagram, gallerier på facebook og i stories, hvor man kan se alle de billeder, der deltager.

Månedlige temaer:

Juli: Aktiv Ferie Se vinderbilledet her
August: Jagtbilleder
September: Fiskebilleder
Oktober: Outdoor oplevelser

November: Jagtbilleder
December: Fiskebilleder
Januar: Outdoorbilleder
Februar: Aktiv vinteroutdoor
Marts: Jagtbilleder
April: Madbilleder

I august måned vælger et kompetent dommerpanel, det bedste billede blandt de månedlige vindere.

Hovedpræmien

De bedste billeder fra hver måned samles i et vinderfelt og på messen finder vi det allerbedste billede, som vinder hovedpræmien i konkurrencen, som er lækre præmier fra vores spændende leverandører, som vi løbende præsenterer.

Rigtig god fornøjelse med konkurrencen.

Det med småt. Nordic Outdoor Show og MESSE C, Fredericia forbeholder sig retten til at bruge billeder der deltager i konkurrencen på sociale medier, på messen og fremadrettet i markedsføringsøjemed. Navn på fotograf nævnes hver gang billedet bruges af Nordic Outdoor Show og MESSE C, Fredericia.