Polaris indtager Nordic Outdoor Shows terrænbane med deres suveræne maskiner

Her har alle gæster rig mulighed for at afprøve de seneste modeller, med garanti for vind i håret og fart over feltet. 

Ingen terrænbane, uden sublime maskiner; Polaris og deres forhandler Skjern Maskinforretning medbringer deres ATV- og UTV-model der kan opleves på Nordic Outdoor Show. 

Den besøgende skal blot sætte sig ind og lade den erfarne chauffør fra Team Bertelsen og en 1500 kvm terrænbane give dem den fulde oplevelse.
”POLARIS maskiner er med deres suveræne affjedring og sublime komfort kendt som et arbejdsredskab, der ikke alene klarer opgaven til UG, men garanterer et smil hos føreren samtidig.” Sådan beskriver Polaris selv deres maskiner.

Maskinernes ydeevne SKAL bare opleves på egen hånd og Nordic Outdoor Show er begejstret over at kunne give både vennegrupper og adrenalinjunkier den unikke mulighed.

På terrænbanen kan gæsterne også møde Sjelle Autoværksted, der giver mulighed for at afprøve en af verdens mest ikoniske bilmærker; Land Rover og et af de mest pålidelige arbejdskøretøjer; Isuzu.

Der er altså basis for at få hjertet helt op i halsen og mærke pulsen stige i udeområdet bag messecenteret.

Polaris er at finde på stand A-1320 og i udeområdet bag messecentret. 
Nordic Outdoor show glæder sig til at slå dørene op til en fantastisk messe med både udstyr, foredrag, outdooraktiviteter og fart over feltet.
Så er der bare tilbage at sige; Enjoy the ride!