Prøv Subarus outdoormodeller på Nordic Outdoor Show


SUBARU viser vejen på Nordic Outdoor Show og stiller bl.a. op med den nyeste version af den populære Forester - og messegæsterne kan få en tur på en offroad bane, opsat til lejligheden.

Der bliver rig mulighed for at mærke køreegenskaber på Subaru modeller, når du med en erfaren instruktør tager med rundt på den udendørs terrænbane, som bliver speciel konstrueret til Nordic Outdoor Show.

Outdoor bilmærket kommer bl.a. og præsenterer den helt nye Outback-model, Subaru XV og så kan man få et af de første glimt af Subaru Forester, som har premiere i Danmark i Marts måned.

“Vi ser frem til nogle super fede dage med en masse besøgende, hvor vi kan køre folk rundt på en offroad bane, som vi laver i samarbejde med messecenteret.” fortæller salgsdirektør Niels Thanning fra Subaru Denmark i videoen, som du kan se herunder. 

“Vi udstiller fordi der kommer et meget bredt udvalg af outdoor folk. Det er en messe som dækker hele outdoor segmentet herunder også jagt og fiskeri. Vi er jo et bilmærke, som er henvendt til outdoor folket. Og dem vil vi gerne præsentere vores biler for", afslutter Niels Thanning.

Vi glæder os til at vise Subaru´s biler frem for hele den danske outdoor familie på Nordic Outdoor Show den 25.-27. marts 2022 i MESSE C, Fredericia

Oplev

Få en tur på en specialkonstureret offroadbane og mærk SUBARUS køreegenskaber  
Som noget helt unikt, har du mulighed for at mærke SUBARUS køreegenskaber på en specialdesignet offroadbane, som kun kan opleves på Nordic Outdoor Show. 

Subaru Outback
Outback har alt, hvad Subaru-ejere elsker. Bilen er uden sidestykke hvad angår sikkerhed, plads og trækkapacitet. Ideel til dem, der leder efter en bil, der passer til alle familieaktiviteter, store eller små.


Subaru XV
Udviklingsingeniørerne har beholdt det bedste i den nye Subaru XV, men også haft frie hænder til målrettet optimering med blandt andet en ny platform, en integreret elmotor og et hidtil uset niveau i standardudstyr. 

Ny faceliftet Subaru Forester - premiere til marts 2022
Pålidelig og stærk når det er nødvendigt. Forester kan trække virkelig tung belastning. Førerens position er høj, og du har en fantastisk overblik. Som med alle Subaru-biler kommer sikkerheden altid først, og Forester har modtaget de højeste point nogensinde for beskyttelse af børn, ifølge Euro NCAP.

Kontakt for interview, yderligere information om messen m.m.

Henrik V. Hove-Nielsen
Projektleder/project executive
Mail: hh@slet-dette.messec.dk
Tel: +45 2777 0054