Masser af nyt gear og grej


Nordic Outdoor Show bliver en skøn blanding af udstilling, tryouts, events, foredrag og så benytter udstillerne lejligheden til at vise det ypperste og nyeste de overhovedet kan frembringe. Der bliver masser at gå på opdagelse i og vi har lavet en list over en lille del af det bedste, de nyeste nyheder og det fedeste, fra et lille udpluk af udstillere.

Våben og ammunition

SAKO

Sako 100
Sako’s mesterstykke – Sako 100. 100 års erfaringen sammensat i en riffel. Riflen kommer med vekselpipe og kan fåes i både træ og carbon.

Sako Powerhead BLADE
Sako Powerhead BLADE er Sakos sidste skud pa? stammen i kategorien “blyfrie projektiler”. Kuglen er lavet af kobber og monteret med en polymerspids. Den er designet med et reaktionskammer, som sikrer hurtig ekspansion og energioverførelse.

Beretta BRX1
Beretta præsenterer den nye BRX1, en riffel med lineært repeteringssystem og vekselpipe. 500 års erfaring indenfor våbenproduktion kombi­neres hermed i BRX1. En riffel som er skabt til at tilpasse sig behovet.

Steiner Ranger 8
Steiner Ranger 8 er en komplet serie af kikkerter med otte gange zoom, hvilket giver ekstrem høj fleksibilitet. Takket være Steiners førende linsebehandling opnås op til over 92% lystransmission i alle modeller af Ranger 8.

F.A.I.R

Siden starten i 1971 har F.A.I.R.® specialiseret sig i fremstillingen af funktionelle og yderst pålidelige haglgeværer til sportsskytte og jagt. Haglgeværer fra Fair er designet, så man kan tilbyde meget pålidelige haglvåben til jagt og sportsskydning. Jagtvåben fra Fair er fremstillet for at sikre det bedst mulige skyderesultat i enhver situation.

F.A.I.R.® følger århundreder af gamle italienske traditioner og har altid fokuseret på at anvende den seneste teknik og de seneste tekniske innovationer inden for den internationale haglgeværindustri i produktionsprocessen.

GUNTEX

Hawke Frontier 34 FFP Helt ny langdistance riffelkikkert fra Engelske Hawke. Med det kraftige 34mm mellemrør, får skytten nok elevation til lange og meget lange skud.

Hunter D-Quad er et helt nyt høreværn fra Svenske Hunter. De 4 mikrofoner gør det ekstra nemt at retningsbestemme lyde. Med en dæmpning på 29 DB er D-Quad et af de bedst dæmpende høreværn på jagtmarkedet. I Bluetooth versionen kan man tilkoble sin telefon eller jagtradio trådløst, for bedre komfort under jagt.

Tactacam 5.0 er det ultimative kamera til jægere og skytter. Med de mange muligheder for tilbehør, kan der filmes direkte fra våbenet, eller igennem sigtekikkert. Et must-have for enhver der vil lave jagtfilm eller blot dele sine oplevelser med vennerne.

Fabarm Elos N2 Allsport
er det ultimative sportsvåben til flugtskydning. Med markedets højeste trykprøvning og uanede justeringsmuligheder, er dette et sublimt våben til enhver sportsskytte.

Aimpoint Acro C-2 er det seneste familiemedlem fra Aimpoint i Sverige. Fantastisk sigte til skydning på bevægelige mål. Her fås det bedste af det bedste til efterårets drivjagter.

NORMA

ECOSTRIKE tilbyder det nyeste indenfor blyfri teknologi. Så kom forbi stand nr A-1115 til en snak om blyfri ammunition.

Skindaftrækker


Se den patenterede og danske skindaftrækker til hårvildt. Krondyr, rådyr, dåvildt m.m.

Hunttech


Se hunttechs nye revolutionære picatinny front på Nordic Outdoor Show. Rejsen for at designe den nye picatinny front til Blaser R8 Success, har været utrolig spændende, udfordrende og lærerig. Men, hold nu op, hvor er det fedt at se det endelige produkt!

Hunntechs nye picatinny front til Blaser R8 Succes, gør det muligt at montere alt, hvad du ønsker, på din R8 riffel - det er rent faktisk kun fantasien, der sætter grænser. Mød Hunttech og få en snak om den nyudviklede picatinny front, mens der grilles vildsvin over bål.

 

 

 

ZEISS


Zeiss har netop lanceret deres første termiske clip on, så hvad er bedre end at vise den til hele befolkningen på Nordic Outdoor Show i Fredericia ZEISS har netop lanceret deres første termiske clip-on.

DTC byder på fremragende billedkvalitet, et stort synsfelt og en brugervenlig indskydningsassistent, der ved brugen af en smartphone gør det muligt, at nulstille sigtet på alle afstande uden behovet for manuelle indstillinger. Den lange batteritid kombineret med det ergonomiske design gør, at brugeroplevelsen er i top.

 

Nordic Clays


Nordic Clays besøger Nordic Outdoor Show med deres helt enestående håndholdte lerduekaster, der gør det muligt at lave flugtskydebaner, uden det helt store set-up. Den kan du se eksempler på, på den etablerede flugtskydebane på Nordic Outdoor Show.

Nordic Clays nye lerduekaster teknologi giver skytten mulighed for at øve sine skydefærdigheder med langt større grad af fleksibilitet og brugervenlighed. Med deres TrapMaster, er det kun fantasien der sætter grænser, da du bestemmer hvilken retning, hastighed og hældning som duerne flyver i. Samtidig flyver lerduen meget naturtro og autentisk, hvilket giver skytten en mere udfordrende og realistisk flugt.

Nordic Clays vil være at finde både på skydebanen og indenfor på stand A1152, kom forbi skydebanen og giv duerne et skud - vi har alt grej behøvet.

 

 

Jagtværkstedet

Jagtværkstedets MultiFlapper er en lokkedue med bevægelige vinger og er udviklet til duejagt og kragejager. Jagtværkstedet har selv udviklet den hjemme i værkstedet, og alt er håndlavet. Den er bukket, boret, loddet og svejset i Danmark, ligesom styreboksen til hastighedsreguleringen er egenudviklet.


Jordspyddet er designet, så det er nemt at presse i jorden, og du kan ændre vinklen på flapperen ved at dreje jordspyddet 180 grader, inden du sætter flapperen på.

Beklædning, gear og grej til udeliv

Beyond Nordic

Svenske Beyond Nordic lægger vejen forbi Nordic Outdoor Show og de tager en række fede beklædnings-produkter med. Som du kan se mere om herunder, så er de velkendte BN001 bukser selvfølgelig med på deres stand BN001 Vandrebukser er bukserne til det næste eventyr kombinerer masser af funktionalitet med en skræddersyet moderne pasform.

BN001 er de bedst sælgende vandrebukser fra Beyond Nordic og er velegnet til stort set alle aktiviteter, du kan komme i tanke om i naturen. Vandreture, trekking, fiskeri, jagt og andre udendørs aktiviteter. Masser af smarte lynlåslommer og en let tilgængelig mobillomme, masser af ventilation, og ekstra slidstyrker, hvor det behøves for, at BN001 bukserne bliver ekstra slidstærke.

Ud over slidstyrken og opbevarings muligheder, har bukserne en række lækre detljer, der gør, at BN001 er foretrukket og stadig er et af de bedst sælgende produkter fra Beyond Nordic. - og så er bukserne søgbare hvis du farer vild eller løber ind i en ulykke, mens du er ude i naturen, da de har indbygget refleks fra Recco®

 

 

 

Deerhunter


På Deerhunters stand kan du bl.a. opleveNordisk premiere på Realtree Max-7 Heat Range - et vand- og vindtæt jagtsæt med membran og med integreret varme og opladerstik til mobiltelefonen. - og en heldig besøgende kan faktisk vinde et sæt, til en værdi af knap 6000 kroner.

Der bliver også premiere på det nyeste fra Excape-serien, samt på nye camouflagejakker fra Realtree i rødlige og orange nuancer til for eksempel efterårsskoven.

Swevest


Vores svenske venner fra Swevest besøger nordic Outdoor Show med et par spændend eog unikke produkter. Bl.a. de unikke Mithrill Beskyttelsesbukser, der bæres under de almindelige bukser, især når der jages vildsvin. De yder 3 gange så stærk beskyttelse som nærmeste konkurrent.

Og så medbringer Swevest også deres nyeste gamacher til Safari. Nordic Outdoor Show bliver den første messe, hvor de bliver udstillet.

Happy Hiking

Happy Hiking sælger vandresokker i mohair I luksuskvalitet - Man kan vel egentlig betegne det som klimakontrol til dine fødder. Mohair er varmt om vinteren, da det har fremragende isolerende egenskaber, mens det forbliver køligt om sommeren på grund af dets fugtegenskaber og så er det naturligt sved- og lugtfri og har en fremragende styrke og holdbarhed.

Faktum er, at den kedelige sok kan gøre forskellen på en vellykket eller mislykket vandretur. Kun overgået af dine vandrestøvler er dine sokker faktisk den allervigtigste beklædningsgenstand, når du skal gå langt. 

Besøg Happy Hiking og få en snak om sokker og deres betydning for dit eventyr i naturen.

Hvorfor er sokkerne så vigtige?

  • Valg af en forkert type sokker er den sikre vej til smertefulde vabler.
  • Gode vandresokker forebygger svedige og lugtende fødder, særligt i varmt vejr.
  • Kvalitetssokker giver dine fødder komfort og god støtte, når du er på vandretur.

Land & Fritid

På Land & Fritids stand kan du bl.a. se mere til  jagtsættet MH Storm.  

MH Storm er et gennemtænkt og gedigent jagtsæt til efterårs- og vinterjagter i Skandinavien, som egner sig til langt de fleste jagttyper i efterår og vinter. sættet består af jakke og bukser som begge er åndbare, vind- og vandtætte. Begge dele er også foret med et isolerende letvægts-for, så du får ingen problemer med at holde dig varm og tør på de kolde og våde dage i jagtsæsonen, og samtidig føles sættet ikke tungt og klodset.  

 

 

Cykelkram

E-Gravelbiken fra Ecobike er en letvægts-elcykel, som er halv racercykel og halv MTB som gør, at du kommer let omkring i de fleste typer terræn. Både med eller uden kræfterne fra elmotoren - du vælger selv.


Med en E-gravelbike kan du virkeligt nyde turen og naturen, når du cykler ud i landskabet. Både på landevejen, på skovstierne eller i kuperet terræn. Og så vælger du selv, hvor meget motion der skal til. På Nordic Outdoor Show kan du bl.a. se nærmere på Ecobike Forest.

Kom forbi Cykelkram mellem demoområdet og outdoor-scenen og hør nærmere eller prøv en tur

 

Gammelgaard multiservice


Gammelgaard bygger shelter, bålhytter, hochsitz og alt hvad der kan laves i træ - det er altid kun kundens fantasi der sætter grænser for de dygtige folk hos Gammelgaard Multiservice. Eksempelvis har de netop udviklet en heste forhindrings bane og til nordic outdoor show har de en hunde forhindrings bane i udvikling - Så kort sagt har du ideen så kan Gammelgaard Multiservice bygge det.

Under messen opbygger Gammelgaard Multiservice Shelters og det er muligt at købe 2 stk 4. pers. Shelters til absolut særpris. 

 

 

Dette var blot et udpluk af alle de spændende produkter og nyheder, som du kan se opleve blandt Nordic Outdoor Shows mange udstillere.

Vil du se alle udstillere, så besøg udstillerlisten - klik her

Ud over de spændende produktnyheder, så vil der også være masser af events og oplevelser du kan prøve på Nordic Outdoor Show.

Vil du se mere om events, så klik videre til denne artikel.