Sceneprogram - oversigt over alle oplæg

Se alle programpunkter, som du kan opleve på vores to scene. Vil du se sceneprogrammet for hver dag, så klik dig videre til dagsprogrammerne herunder. 

Det fulde sceneprogram

Vi opdaterer hele tiden sceneprogrammet, få det fulde overblik over hvad, hvem og hvornår.  

Sceneprogram for Nordic Outdoor Show 


Lær at præstere under pres af tidligere finskytte

Frederik Petersen fra FNP Precision giver et unikt indblik i en ellers lukket verden.
Sammen med den tidligere finskytte, skal vi helt tæt på hans karriere – fra optagelsen på det krævende finskyttekursus til Danmarks- og Verdensmesterskaberne for finskytter.

Publikum vil lære mere om hvad disse, fysisk og mentalt krævende, konkurrencer har lært Frederik om teamwork, hans eget selvbillede og måden hvorpå han håndterer stress i det daglige. 

Kan opleves på jagtscenen:
Fredag kl. 14.30 // Lørdag kl. 11.00 // Søndag kl. 11.00


 

Hvorfor jagten forsvinder - og hvad vi kan gøre ved det

Aldrig nogen sinde før har så mange gået på jagt som nu, og aldrig tidligere har jagten været under større pres og udsigt til at blive indskrænket og forbudt. Det er irrelevant hvem der har skylden herfor, det eneste der betyder noget, det hvad vi gør nu og her og i de kommende årtier.

Steen Andersen fra Jagtmagasinet på DK4 har formidlet jagt på tv i nøjagtigt tyve år, og han har en række konkrete forslag til, hvad der skal gøres for at vende den i sandhed truende udvikling, som desværre er stærkt fremskreden. Derfor skal der handles nu. Det bliver sikkert smertefuldt men det vil være endnu mere smerteligt hvis den jagt vi elsker forsvinder mellem fingrene på os. Det eneste positive i denne sammenhæng er, at jægerne nu ikke længere er deres egen værste fjende - nu er vi oppe i mod noget der er meget værre!

Oplev Steen Andersen på Jagtscenen:
Fredag kl. 15.30 // Lørdag kl. 12.00 // Søndag kl. 14.30

 

 


MARTIN FORTÆLLER OM AT FINDE RO OG NY ENERGI I NATUREN

Den værst tænkelige situation man som betjent kan befinde sig i, er hvis man ender i en situation, hvor man skal skyde et andet menneske. Efter en konfrontation endte Martin i en sådan situation, der ledte til PTSD og afskedigelse. 

.I 2019 sendte Thin Blue Line Denmark Martin afsted til Brasilien på et træningsophold, hvor den fantastiske natur med bjerge og lignende var med til at skabe en livsstilsændring for Martin. I foredraget vil han fortælle om den dag der i politiet ændrede hans liv for altid. Fra at blive syg med PTSD, og hvordan turen til Brasilien var med til at ændre hans liv til et bedre liv, og at han igen fandt troen på sig selv. 

Hør med og lær om Thin Blueline på Outdoorscenen:
Fredag kl. 17.00 // Lørdag kl. 16.00

 

 


Smag på ægte gourmetbålmad med Gordon & Nikolaj

Råt kød, røgede noter og duften af bål der indtager luften. Vores velfortjente jagtbytte fortjener kærlighed og den rette mængde tid, der gør den til et uforglemmeligt måltid. På udeområdet står jæger og forfatter Gordon P. Henriksen og kogebogsforfatter/bad-ass guitarist Nikolaj Juel klar til at transformere udendørskøkkenet. Følg med når de viser nye teknikker, smage og selvfølgelig er der smagsprøver hele dagen. 
Mon ikke at de to skarpe fortællere også har en fortælling eller to i ærmet. De to gourmet entusiaster kan opleves sammen lørdag kl. 12.00. Fredag laver Gordon mad alene mens Nikolaj styrer ilden søndag. 

Oplev gourmetmad i udeområdet: 
Fredag kl. 16.00 // Lørdag kl. 12.00 // Søndag kl. 12.00


Jagtrejseauktion med Nordisk Safari klub

Kom med til et brag af en auktion, når Nordisk Safari Klub samler nogle af de mest spændende og eventyrlige jagtrejser. Mærk den euforiske stemning i kroppen, når du vinder budkrigen og gør en god handel til dit næste jagtrejsemål.
Auktionerne byder både på masser af jagter og kvalitetsfyldt jagtudstyr, du kan byde med på. Alt fra skydestokke og lyddæmpere til beklædning, rifler og optik kommer under hammeren. Derudover kan de præsentere jagtarrangementer i alt fra sika-jagter i irland til surf & turf i Argentina til at sable- og bøffeljagter i Afrika. Foreningen fortæller at der er udstyr og jagter for tæt på adskillige hundrede tusinder – så auktionen er helt sikkert grundlag for en god handel. 
Kom og byd løs på Jagtscenen: 
Lørdag kl. 14.00 

 

 

Falkeshow med Falkecenter Samsø 

En ældgammel tradition i jagten er vi mennesker nødvendigvis ikke de første til at indføre. Fugle og rovdyr har altid sporet sig ind på byttet og slået til på det rette tidspunkt. 
Louise Wedel fra Samsø Falkecenter, viser her hvilke teknikker de majestætiske og prægtige skabninger benytter i jagten. Med sig bringer de havørnen Paco, en falk og en høg, så publikum får syn for de forskellige metoder og luftakrobatik. 

Oplev Falkeshowet i udeområdet: 
Lørdag kl. 11.30 & 13.00 // Søndag kl. 11.30 & 13.00


En samtale over Bålet - om Natur, Friluftsliv og Mental Sundhed

Et kort og inspirerende oplæg om betydningen af naturen, bålet og friluftslivet for vores mentale sundhed og livskvalitet.
Kim Krohn fra Vedbaalet.dk er inkarneret naturmand og er biolog, coach og mentaltræner samt vinder af Alene i vildmarken 2020. Kim har over 35 års erfaring med bredt friluftsliv fra de arktiske og skandinaviske fjelde.
René Ljunggren fra Nordisk Vandring er passioneret fjeldvandrer og er antropolog, fjeldguide, forfatter og foredragsholder. René har over 50 års fjeld- og friluftserfaring fra de arktiske og de nordiske fjelde.
Med udgangspunkt i en fælles passion for naturen og vildmarkslivet, vil de dele ud af deres erfaringer fra den arktiske og nordiske natur samt fortælle om hvor deres interesse stammer fra og hvilken betydning naturen og friluftslivet har haft og har på deres liv. Samt komme ind på hvordan bålet, naturen og forskellige måder at opholde sig i naturen på, kan øge din mentale sundhed og generelle livskvalitet.
Kan opleves på Outdoor Scenen: 
Fredag kl. 14.00 // Lørdag kl. 11.30 // Søndag kl. 14.00


Solgt ved første klik!

Pelle Hvenegaard blev i foråret præsenteret for Campanyon, en platform der hjælper folk med at finde og booke unikke overnatninger i naturen - og han var solgt ved første klik. I første omgang faldt han for de mange muligheder, der var for finde sjove og anderledes overnatninger i naturen tæt på deres hjem på stenbroen i København. Det gav ham lyst til at tage på en stribe far-datter ture ud og væk fra hverdagen - ud i naturen. Han blev så begejstret for konceptet, at han valgte at investere både tid og penge i Campanyon. Nu har han så prøvet rejseformen, og har haft en række helt unikke og sjove overnatninger i naturen med familien.
Pelle vil fortælle om nogle af de unikke oplevelser, han har fået sammen med familien og sammen har de mødt nogen af de skønne værter bag overnatningsstederne, som har givet ham endnu mere tro på projektet og ikke mindst en stor fortællelyst. I sit oplæg vil han fortælle kort om Campanyon og dele nogle af de oplevelser han selv har haft.
Oplev Pelle & Campanyon på Outdoor Scene:
Lørdag kl. 15.00 


Caminoen - det er jo bare at sætte den ene fod foran den anden

Mød journalist og forfatter Peter Høyer en uge før han igen tager ned på Caminoen. Han ankommer klædt på til turen og iført sin færdigpakkede rygsæk. Du får gode råd og nyttige tips om, hvordan du forbereder dig fysisk til turen, hvordan du finder vej, får mad og drikke samt finder et sted at sove. Han pakker rygsækken ud, så du kan se, hvor lidt du behøver at slæbe med på turen. Han beretter om den mentale dimension ved turen. Hvordan du med sikkerhed vil opleve op- og nedture på ruten. Og hvordan du også nok skal overvinde kriserne. Samt ikke mindst hvordan du overhovedet når så langt, at du rent faktisk hiver op til en måned ud af kalenderen og drager sydpå for at begive dig i fodsporene af millioner af pilgrimme. Peter har vandret i mange år. Bornholm rundt, Hærvejen, 100 km på under 24 timer og I Spanien. Senest har han skrevet en bog - Et skridt tættere på livet - om sine 713 km på Camino Francés fra Pamplona til Santiago de Compostela.
Mød Peter Høyer på Outdoor Scenen
Fredag kl. 15.00
Lørdag kl. 10.30 
Søndag kl. 11.30 

Kast dig ud i nye aktiviteter

I pauserne mellem foredrag og udstillerbesøg, er det muligt at afprøve forskellige aktiviteter for både voksne, børn og barnlige sjæle.
Besøg haglskydebanen, hvor jagttegnsholdere kan afprøve nye spændende modeller,
test dig selv på laser skydebanen eller få aktive råd til forbedring af din bueteknik på buebanen. 

Brug for en opkvikker? På demobanen kan du prøve fuldautomatiske cykler og få hjerte op i halsen på den udendørs terrænbane. 

Kom i kontakt med din indre stifinder i udeområdet sammen med Bliv Naturligvis eller gå på jagt hos de 70+ udstillere. 


Alle aktiviteter har åbent under hele messen