MØD NORDIC OUTDOOR SHOWS UDSTILLERE

Nordic Outdoor Show samler hele outdoorsegmentet under et tag. Her finder du udstillere, der henvender sig til både lystfiskere, outdoorentusiaster- og sportselskere, jægere, vandrere og alt midt imellem.

Du kan se de udstillere, som du kan opleve på messen herunder. Listen udvides løbende med nye og spændende udstillere. 

VIL DU MED PÅ LISTEN?

Vil du være med til at skabe Danmarks nye store outdoor event og vise din virksomhed, brand og produkt frem til hele outdoorsegmentet, så er du velkommen. 

Information til udstillere - klik her

Kontakt og standsalg - Klik her 

Blaser Group 

Blaser Group sælger ikke blot rifler, men en lang række premium produkter indenfor haglvåben, optik, tøj, ammunition og m.m. På Nordic Outdoor Show kan du opleve mærker som Blaser, Sauer og Mauser. 

Guntex
Guntex er den førende danske grossist indenfor våben, ammunition og jagtudstyr. Blandt det stærke agenturer og brands, som man kan opleve på Nordic Outdoor Show kan nævnes Fabarm, Strasser, Feinwerkbau m.m.

HG Agencies 

HG Agencies er en dansk våbenimportør og grossist. Til Nordic Outdoor Show medbringer de modellerne Browning, Leupold og Winchester. Prøv dem på den opstillede skydebane.

SAKO

Med kendte mærker som Beretta, Tikka og Sako kan du opleve et bredt udvalg af våben og tilbehør. På Nordic Outdoor Show kan du blive klogere på kikkertsigter, udstyr og de seneste nye modeller. 

RUAG

Med brands som RWS, Norma, Rottweil og Geco er Schweiziske RUAG en af verdens største våbenproducenter. Forretningen i Danmark er ny, så kom forbi deres stand på noget af en premiere.  

Zeiss 

Zeiss hjælper både nye og erfarne jægere, med at stille skarpt på både bytte og natur. Oplev de seneste modeller indenfor termisk og kikkertsigter, når Zeiss udstiller på Nordic Outdoor Show.

 

 

Swarovski Optik

SWAROVSKI OPTIK inspirerer mennesker til at elske og pleje naturen. Med deres kikkerter og kikkertsigte, kan du stille skarpt på naturoplevelser eller jagtbytte. 

 

 

Polyware

Polyware importerer og sælger våben og tilbehør til de danske grossister. På Nordic Outdoor Show står de klar med modellen Bergara og alt tænkeligt udstyr til din næste jagt.

 

 

Deer Hunter 

Deer Hunter klæder jægere og udendørsentusiaster på med vind- vandtæt og åndbart påklædning. På Nordic Outdoor kan du se de seneste modeller og stå skarpere end nogensinde. 

 

 

 

Effektlageret 

Effektlageret har mere end 45 års erfaring med salg af udstyr til friluftsliv og fiskeri. Til Nordic Outdoor Show medbringer de et stort udvalg af fiskegrej, outdoorbeklædning og meget mere. 

The Fishing Company 

The Fishing Company er en Dansk Fiskegrejsgrossist, der har som mål at levere fiskegrej af meget høj kvalitet. Agenturet medbringer en lang række kvalitetsmærker, som lystfiskere og outdoor mennesker vil kunne opleve til Nordic Outdoor Show. 

GARMIN

Garmin laver produkter, der er designet til udendørslivet. På Nordic Outdoor Show kan du bl.a. se og prøve de nyeste og mest banebrydende produkter, som de har på markedet - og måske en enkelt ting, verden ikke har set endnu!  

Gordon P. Henriksen - bogudstilling
Den kendte fisker og TV-vært Gordon P. Henriksen gæster naturligvis også Nordic Outdoor Show og på standen kan du bl.a. købe hans nyeste bog.

Våbenfabrikken
Våbenfabrikken laver alt fra custom våben, til høj kvalitets bøssemagerservice til private og til professionelle.

Danmarks Jægerforbund 

Danmarks Jægerforbund er jægernes vagthund. På Nordic Outdoor Show står de klar til at dele ud af deres viden. 

Danmarks Sportsfiskerforbund 

Danmarks Sportsfiskerforbund er en landsdækkende medlemsorganisation for lyst og sportsfiskere i Danmark. Til Nordic Outdoor Show vil de kunne opleves til flere debatter, sceneoplæg og workshops. 

 

 

JAGT, vildt og våben
JAGT, Vildt & Våben er Danmarks førende jagtmagasin, som udkommer 12 gange om året. Mød dem på Nordic Outdoor Show.

OXO optik
OXO optik leverer både kikkerter og sigte-kikkerter til det danske marked. På Nordic Outdoor Show præsenterer de deres nyeste produkter og på messen kan du med egne øjne se, hvorfor du skal vælge OXO optik.

Wafabike
Wafabikes koncept er at sælge elektriske cykler tilpasset det nordiske klima og grove terræn, dvs. fatbikes. Cyklerne er af højeste kvalitet og har et unikt design, der er designet eksklusivt til Wafabike med nøje udvalgte komponenter, tilpasset de nordiske forhold.

East coast surfshop
East coast surfshop er en surfshop, surfskole og cafe, der både underviser i SUP og surfing. De forhandler surfudstyr og tilbehør fra bl.a. Brunotti, Oxbow, Trick Board, GUL, Aztron, Aqua Marina, Overboard, Aquatone, SIC samt tøjmærkerne Lakor, Hjemhavn og Brunotti.

Labrador Cargo 

Labrador Cargo gør hjemtransporten af dit jagt trofæ nemt, når du har nedlagt dit storslåede jagtbytte. Servicen dækker hele verden og levering til europa. Mød dem på Nordic Outdoor Show og få deres trofæ tags med hjem. 

First Class Trophy 

First Class Trophy konserverer dit jagtbytte om til et trofæ, du med stolthed kan vise frem derhjemme.

Spejder Sport  

Spejder Sport er Danmarks største leverandør af udstyr til eventyr. På Nordic Outdoor Show står de klar til at vise er bredt udvalg af kvalitetstøj til outdoorfolket frem. 

Bliv Naturligvis 

Bliv NaturligVis er et gratis formidlingstilbud fra Danmarks Jægerforbund og Danmarks Sportsfiskerforbund, der giver inspiration til forløb om natur, jagt og lystfiskeri.

Audiovox  

Under jagt er hørelsen en uvurderlig medspiller i afgørelsen af succes og fiasko. Med Audiovox kan du få specialfremstillet dine hørepropper og forbedre og beskytte din hørelse med deres høreværn. 

Nordisk Safari Klub

Nordisk Safari Klub er for alle nordiske jægere, specielt med interesse for jagt i udlandet. Til Nordic Outdoor Show vil du kunne opleve dem til debatter, arrangementer og workshops.  

Thor Wildlife Safaris

Thor Wildlife Safaris tilbyder jagtrejser i Zambia. Thor, der flere gange har medvirket i Nak & Æd, står klar på Nordic Outdoor Show til at fortælle røverhistorier og booke din næste uforglemmelige jagtrejse. 

Subaru Danmark

SUBARU viser vejen på Nordic Outdoor Show og stiller bl.a. op med den nyeste version af den populære Forester - og messegæsterne kan få en tur på en offroad bane, opsat til lejligheden.

Fisk & Fri

Fisk & Fri er Danmarks største uafhængige lystfiskermagasin – og siden bladet udkom for første gang i sommeren 1982, har vi haft en unik position som landes førende medie inden for lystfiskeri.

Efterskolen Flyversandet 

Efterskolen Flyversandet er specialiseret i at tilbyde jagt, fiske, friluftsliv og outdoor-linjer. På Nordic Outdoor Show er de klar til at inspirere dine børn, til at vælge det aktive liv. 

 

 

Mount Medix
Mount Medix plejer og beskytter jagttrofæer og er udviklet til at rengøre og vedligeholde jagttrofæer eller andre former for zoologiske monteringer. Samtidig eliminerer det fødekilder for insekter og larver og benytter trofæet mod solens skadelige UV-stråler.

DK.BULLETS
DK.BULLETS er homogene jagtprojektiler fremstillet i messinglegering, som har visse fordele, bl.a. at de ikke indeholder en blykerne, der ikke er godt for miljøet, men de spreder heller ikke blyfragmenter i vildtet. Mød dem og prøv produktet på Nordic Outdoor Show

Likhulu Safaris

Likhulu Safaris tilbyder jagt i Mozambique og Sydafrika. Om det er bue, riffel eller storvildt jagt du ønsker, så skræddersyer de jægerens behov. 

Kahles 

Kahles producerer høj-kvalitets optiske enheder med mere end 120 års erfaring. På Nordic Outdoor Show kan du opleve kikkertsigter, termiske linser og red dot sigter. 

Tasko

Tasko er en familiedrevet dansk skoforretning, der sælger og distribuerer kvalitets fodtøj til Cross Nature (Trekking og Jagt f.eks)

Henne Pet Food 

Henne Pet Food er en danskejet familievirksomhed der specialiserer sig i foder til hunde og katte baseret på frisk laks. 

Two Waters Safaris 

Two Waters Safaris tilbyder jagt i Sydafrika. Fantastiske forfølgelsesjagter til fods eller med bue. Der tilbydes samtidig dagsture og ture gennem Garden Route. Med sin placering en time fra Port Elizabeth lufthavn tilbydes der både komfortable overnatningsmuligheder og lækker forplejning.

 

Jäger - jagt app’en
Jäger er ikke “bare” er en jagt app, men en “værktøjskasse” til at have med på jagten. Den er fyldt med gode værktøjer, du med garanti får brug for. Ikke bare når du er på jagt, men også i forberedelse til jagten eller i naturen generelt.

Motshwere Safaris & Outfitters
Motshwere Safaris & Outfitters tilbyder ikke kun en afrikansk jagtsafari, men en skræddersyet jagtpakke, skræddersyet til hver enkelt kunde. Hvis din livslange drøm er at deltage i den perfekte afrikanske jagtsafari, er Motshwere Safaris & Outfitters din makker.

Huntplan - Hele jagten samlet på en platform
Med HuntPlans vildtlog er det nemt at holde styr på nedlagt vildt. Appen sørger for at du udfylder loggen korrekt - og når du logger et stykke vildt, hjælper du automatisk med at holde revirets afskydningsplan opdateret, så bestanden og naturen altid har de bedste forudsætninger for trivsel.

Viper-flex
Den ultimative skydestok til alle situationer skabt til jægere af jægere. Skydestokkenes stabile konstruktion og 2-punkts riffelstøtte giver maksimal stabilitet i skudøjeblikket. Se og prøv den på Nordic Outdoor Show.

Denwax 

Denwax er en dansk-ejet producent af midler til rengøring, pleje, vedligeholdelse og imprægnering af bl.a. læder, gore-tex, oilskin m.m. 

Karoo Taxidermy
Karoo Taxidermy har specialiseret sig i at levere trofæer af høj kvalitet til realistiske priser. De tilbyder en komplet, personlig service og skræddersyede produkter, samt overkommelig forsendelse til destinationer over hele kloden.

Pfizer 

Pfizer Danmark tilbyder vacciner og hjælp til at undgå flåtoverførte sygdomme. Kig forbi deres messestand og bliv klogere. 

Morgenjagt.com

Morgenjagt.com organiserer individuel og gruppejagt i Ungarn. Få hjælp til både indkvartering, transport og trofætransport.

World of Comfort 

World of Comfort hjælper dig til at slappe af efter en lang dag i "marken". Kig forbi deres stand og oplev massagestole, massageapperater og spabade.  

Siccaro

Siccaro producerer frakker til hundetørring. Produceret i Danmark tilbyder de et innovativt produkt, uundværligt for en glad jagthund. 

Outback Overland

Outback Overland leverer vi tagtelte og markiser i verdensklasse fra bl.a. Eezi-Awn, Autohome, ARB m.fl. Kig forbi deres stand og gør dig klar til dit næste eventyr. 

Mpunzi Safaris

Mpunzi Safaris tilbyder afrikanske jagtoplevelser og er særligt specialiseret i jagt af bøfler, elefanter, leoparder og flodheste. 

Mananga Safaris

Mananga specialiserer sig i jagtsafari, fotosafari og opdagelsesrejser i Limpopo's smukke omgivelser. 

Jannie Otto Safaris 

Jannie Otto Safaris tilbyder jagtoplevelser i Sydafrika, Tanzania, Botswana og Mozambique. 

Denwax

Denwax er danske håndlavede naturprodukter, som kan bruges til rengøring og pleje af mange forskellige glatte overflader. Kig forbi deres stand og gør bl.a. dit læderudstyr skinnende.

Messer Hunting

Messer Hunting er et polsk jagtfirma. de byder velkommen til deres partner fra Afrika, Hardus Van Zyl fra Cabassa Safaris, der driver jagt i flere af landene syd for ækvator.

Happy Hiking

Ønsker du de perfekte vandresokker til en vandretur i Danmark? Forkæl dine fødder med et par luksus vandresokker i mohair fra Corrymoor Farm.

Grizzly Outdoor

Kystfiskeri, Predatorfiskeri, Trollingfiskeri, Beklædning eller andet grej til fiskeri. Hos Grizzly Outdoor finder du produkter til lystfiskeren.

Fluer.dk

Fluer.dk sælger fiskegrej online til billige priser. Kæmpe sortiment af fiskegrej: fiskestænger, fluer, vaders og meget mere vil kunne opleves på deres stand.  

Kontakt Nordic Outdoor Show

Vil du booke en stand, har du spørgsmål til messen eller forslag til fede oplevelser og events, som kunne være interessante for Nordic Outdoor Show, så tøv ikke med at kontakt os. Vi vil gerne høre fra dig. 

Henrik V. Hove-Nielsen
Projektleder/project executive
Mail: hh@slet-dette.messec.dk
Tel: +45 2777 0054

Nicky Nielsen
Standsalg
Mail: nn@messec.dk
Tel:+45 2777 0045